Sjokolade- og bløtkaker
 
February 21st, 2014 | Author:
(Go here to see this recipe in English.) Happy Friday alle sammen, håper dere alle har det bare bra. Nå er det helg igjen og jeg gleder meg til i kveld, da jeg skal ut på en kino-date med min mann. Dagens fristelse er en deilig hvit kake laget med mange eggehviter og ett helt […]
Les Videre...
February 2nd, 2014 | Author:
(Go here to see this recipe in English.) Hei på dere, håper dere alle har det bare bra. Jeg fortsetter å friste dere med dessert og annet godt til Valentine’s Day, også i dag. De fleste av dere elsker vel sjokolade som meg, og denne kaken er fantastisk på smak.
Les Videre...
January 16th, 2014 | Author:
(Go here to see this recipe in English.) Hei alle sammen. I morgen er det helg igjen så tenkte å friste dere med en god sjokoladekake som ikke inneholder noe mel, og en deilig Daim-iskrem til som er superenkel å lage uten ismaskin, og som er min favorittiskrem.
Les Videre...
October 31st, 2013 | Author:
God etter middag alle sammen, blogger fra vakre Paris, er her på grunn av en del møter og har vært på en sjokolade messe. Men før jeg reiste, lagde jeg en deilig vanilje kake i en langpanne, toppet den med vaniljekrem, kremfløte, ristede pekannøtter og ristede kokos.
Les Videre...
October 25th, 2013 | Author:
God dag alle sammen, blogger i dag fra fantastisk fine Bodø. Hvor jeg i går kveld hadde en forelesning under kvinnemiddagen 2013 i regi av Start UiN her i Bodø, med temaet entreprenørskap og om å skape eget varemerke.
Les Videre...
October 17th, 2013 | Author:
I dag blogger jeg fra det vakreste byen jeg vet om, vakre Bergen, min favoritt by. Hele denne helg med start i morgen, er jeg å finne på Interiør og boligmessen i Grieghallen.
Les Videre...
August 29th, 2013 | Author:
(Go here to see this recipe in English.) God kveld alle sammen. Håper dere alle har det bare bra. Nå er vi nesten kommet til september og tiden flyr, må jeg si. For noen dager siden hadde jeg cupcakekurs  i Oslo og deretter reiste jeg en tur hjem til min kusine, Linda, som selvfølgelig også er […]
Les Videre...
July 20th, 2013 | Author:
(Go here to see this recipe in English.) God kveld alle sammen, endelig er det helg igjen, tid til å kose seg litt ekstra. Et av barna mine fyller 17 år i dag, så her hjemme blir det bursdagsfeiring og jeg skal ordne med mat og bake masse. I går laget jeg en sjokoladekake med […]
Les Videre...