Sjokolade- og bløtkaker
 
May 23rd, 2014 | Author:
(Go here to see this recipe in English.) Hei skjønne lesere, håper dere alle har det bra og at det har vært en fin uke så langt.
Les Videre...
May 7th, 2014 | Author:
(Go here to see this recipe in English.) Hei alle sammen, håper dere har det bare bra.
Les Videre...
April 30th, 2014 | Author:
   (Go here to see this recipe in English.) Hei alle dere, håper uken har vært bra så langt. I dag vil jeg friste dere med noe riktig godt, nemlig Banoffee meringue pie.
Les Videre...
February 21st, 2014 | Author:
(Go here to see this recipe in English.) Happy Friday alle sammen, håper dere alle har det bare bra. Nå er det helg igjen og jeg gleder meg til i kveld, da jeg skal ut på en kino-date med min mann. Dagens fristelse er en deilig hvit kake laget med mange eggehviter og ett helt […]
Les Videre...
February 2nd, 2014 | Author:
(Go here to see this recipe in English.) Hei på dere, håper dere alle har det bare bra. Jeg fortsetter å friste dere med dessert og annet godt til Valentine’s Day, også i dag. De fleste av dere elsker vel sjokolade som meg, og denne kaken er fantastisk på smak.
Les Videre...
January 16th, 2014 | Author:
(Go here to see this recipe in English.) Hei alle sammen. I morgen er det helg igjen så tenkte å friste dere med en god sjokoladekake som ikke inneholder noe mel, og en deilig Daim-iskrem til som er superenkel å lage uten ismaskin, og som er min favorittiskrem.
Les Videre...
October 31st, 2013 | Author:
God etter middag alle sammen, blogger fra vakre Paris, er her på grunn av en del møter og har vært på en sjokolade messe. Men før jeg reiste, lagde jeg en deilig vanilje kake i en langpanne, toppet den med vaniljekrem, kremfløte, ristede pekannøtter og ristede kokos.
Les Videre...
October 25th, 2013 | Author:
God dag alle sammen, blogger i dag fra fantastisk fine Bodø. Hvor jeg i går kveld hadde en forelesning under kvinnemiddagen 2013 i regi av Start UiN her i Bodø, med temaet entreprenørskap og om å skape eget varemerke.
Les Videre...