Brownies
 
October 28th, 2015 | Author:
(Go here to see these recipes in English.) Hei alle sammen. Er det noe jeg vet at de fleste av dere elsker, så er det Oreo cookies. Det merket jeg da jeg postet dette bildet av den nye Oreo cookie med smak av peanøttsmør…
Les Videre...
August 30th, 2015 | Author:
  (Go here to see this recipe in English.) Hei alle sammen, håper dere hadde en fin lørdag. Nå er det søndag og en perfekt dag for å bake gode brownies.
Les Videre...
August 14th, 2015 | Author:
(Go here to see this blog post in English.) Hei, og god fredag til dere alle. Nå er det helg, og for mange betyr det mer tid til baking.
Les Videre...
April 24th, 2015 | Author:
(Go here to see this recipe in English.) Hei alle sammen, håper dere alle har det bra. I dag deler jeg en kjempegod oppskrift med dere, en iskremkake som passer perfekt til helgen. Kaken består av en deilig browniebunn med  Oreo iskrem, og den er toppet med hjemmelaget karamell… what’s not to love?
Les Videre...
February 3rd, 2015 | Author:
(Go here to see this recipe in English.) Hei alle sammen, håper dere alle har det bare bra! Enkelte dager er det solskinn hvor jeg bor, men jeg savner å se solen oftere og jeg gleder meg veldig til lysere tider.
Les Videre...
December 12th, 2014 | Author:
(Go here to see this recipe in English.) God kveld alle sammen. Forrige uke var jeg i Brooklyn, New York og besøkte det kjente bakeriet Baked som ligger ca 20 minutter fra Manhattan.
Les Videre...
November 16th, 2014 | Author:
(Go here to see this recipe in English.) God søndag alle sammen, håper dere har hatt en bra helg så langt. I dag deler jeg oppskriften på deilige Candy cane brownies med dere. Det er deilige brownies med biter av candy cane som gir en frisk smak, topper dem så med en deilig sjokoladeglasur. Det er […]
Les Videre...
June 6th, 2014 | Author:
(Go here to see this recipe in English.) Hei alle sammen. Nå er det fredag igjen, perfekt dag for å lage deilige brownies. I går laget jeg Manuela’s favorite brownies som du finner oppskriften på her, men tilsatte 25 g lakrispulver i røren før steking. Steketiden er den samme.
Les Videre...