Cake Pops
 
November 9th, 2013 | Author:
Hei alle sammen håper dere har det bare bra! I går var det bok-lansering for begge mine nye bøker. Så nå er de to nye bøkene også til salgs sammen med de andre tre fra før. Bøkene kan bestilles her.
Les Videre...
October 2nd, 2013 | Author:
(Go here to see this recipe in English.) Hei alle sammen, Håper dere har hatt en bra uke så langt. Hos meg går det for fullt da har jeg endelig tid å ta meg av ting som jeg har lagt det bort i flere måneder, på grunn av bøkene mine. Det har også blitt mulighet […]
Les Videre...
December 26th, 2012 | Author:
Hei alle sammen, Håper dere hadde en fantastisk julfeiring med deres nære og kjære. Jeg reiste selv sent på julaften til Oslo for å være med på God Morn Norge 1 .juledag  for å vise hvordan jeg lager cake pops med ulike kakerester som for eksempel kranskekaker.
Les Videre...
July 11th, 2012 | Author:
(Go here to see this recipe in English.) God morgen alle sammen! Håper dere nyter sommeren. Vet at det er oversvømmelser flere steder nå, men jeg håper dere alle er ok.
Les Videre...
April 12th, 2012 | Author:
(Go here to see this recipe in English.) God morgen alle sammen! Blogger i dag fra Oslo. I går var jeg hos bokforlaget hele dagen for å jobbe med designen til de nye bøkene som blir lansert den 1. oktober 2012.
Les Videre...
March 29th, 2012 | Author:
(Go here to see this recipe in English.) Hei alle sammen! Dagens fristelse er cake pops i vakre pastellfarger som er laget av vaniljekake og lemon curd. En ganske så frisk smak som ikke er altfor søt.
Les Videre...
March 14th, 2012 | Author:
(Go here to see this recipe in English.) God morgen vakre lesere! Blogger i dag fra vakre Kristiansand. I går hadde jeg en koselig kveld med fantastiske kursdeltakere. Det er så herlig å få møte så mange unike, bakeglade mennesker.
Les Videre...
January 10th, 2012 | Author:
Hei på dere! Her i Jønkøping har endelig “winter wonderland” kommet. Jeg syns det er så vakkert når det er helt hvitt ute!
Les Videre...