Godteri
 
March 31st, 2014 | Author:
(Go here to see this recipe in English.) Hei alle sammen! Nå er våren her og det er ikke lenge til påske, skal si tiden flyr.
Les Videre...
March 28th, 2014 | Author:
(Go here to see this recipe in English.) Hei igjen! Nå er det endelig fredag, håper dere alle får en fantastisk helg sammen med deres kjære. Det har blitt mer og mer populært med lakris, og selv er jeg hekta på mandler dyppet i sjokolade og dekket med deilig lakrispulver, det er bare så godt.
Les Videre...
February 14th, 2013 | Author:
(Go here to see this recipe in English.) Hei alle sammen, happy Valentine’s Day til dere alle. I dag kommer det et lite tips til en enkel godsak til Valentine’s day, den kan lages i løpet av 5 minutter.
Les Videre...
January 31st, 2013 | Author:
 (Go here to see this recipe in English.) God kveld skjønne lesere. Håper dere alle har det bra. Det var utrolig deilig at solen skinte i dag og at man fikk se fin klar blå himmel innimellom. Virker nesten som våren allerede er rundt hjørnet.
Les Videre...
August 2nd, 2012 | Author:
(Go here to see this recipe in English.) God kveld alle sammen! Tusen takk for herlige kommentarer på det siste innlegget, håper at dere som laget dem ble fornøyde med smaken. Før jeg går videre så vil jeg minne om kursene som er planlagt i august/september. Klikk deg inn her og se om det er […]
Les Videre...
May 30th, 2012 | Author:
(Go here to see this recipe in English.) Hei alle sammen! Blogger i dag fra vakre Norge pga. at jeg har en del møter og jobb her. Solen skinner så jeg tror dette blir en bra dag.
Les Videre...
May 20th, 2012 | Author:
(Go here to see this recipe in English.) God morgen alle sammen! Håper dere nyter søndagen. Tusen takk for alle kommentarer dere gir meg hver dag, det settes stor pris på dem alle.
Les Videre...