Jul
 
November 28th, 2014 | Author:
(Go here to see this recipe in English.) God helg alle sammen! Ukene bare flyr avgårde, det er helt utrolig at det er allerede er fredag… Man planlegger så mye for en uke, men så bare forsvinner den.
Les Videre...
November 22nd, 2014 | Author:
(Go here to see this recipe in English.) Hei kjære lesere. Håper helgen har vært bra så langt, har dere fått bakt noe godt? Jeg vil gjerne se hva dere baker, du kan gjerne poste bilde av baksten på min facebookside, eller del dine bakebilder med #passionforbaking på Instagram.
Les Videre...
November 21st, 2014 | Author:
God kveld alle sammen, en ny give-away blir imorgen  med Green Gate da jeg fikk uventet besøk ikveld og ikke fikk tid å lage en innlegg. Tusen takk til alle dere som deltok i denne flotte give-away, det er kun en vinner men det er en ny sjanse imorn.
Les Videre...
November 20th, 2014 | Author:
(Go here to see this recipe in English.) Hei alle sammen. Nå er det ikke lenge til det er helg igjen, ukene bare flyr forbi…
Les Videre...
November 16th, 2014 | Author:
(Go here to see this recipe in English.) God søndag alle sammen, håper dere har hatt en bra helg så langt. I dag deler jeg oppskriften på deilige Candy cane brownies med dere. Det er deilige brownies med biter av candy cane som gir en frisk smak, topper dem så med en deilig sjokoladeglasur. Det er […]
Les Videre...
November 12th, 2014 | Author:
(Go here to see this recipe in English.) Hei alle sammen. Vi teller ned til julaften her på på Passionforbaking og i dag deler jeg oppskriften på en av mine favorittkjeks fra barndommen.
Les Videre...
November 8th, 2014 | Author:
(Go here to see this recipe in English.) Hei alle sammen, her er enda en juleoppskrift for å få dere i riktig julestemning tidlig i november. Hjemmelaget krokan er så fantastisk godt, og perfekt å bruke i iskaker eller konfekt.
Les Videre...
November 6th, 2014 | Author:
(Go here to see this recipe in English.) Hei alle sammen, håper dere har det bra.
Les Videre...