Norsk Laks

Monday, March 8, 2010 13:36
 
 NORSK LAKS

 Jeg elsker Norsk Laks , spesielt hvis den er fersk.  Det er mange folk som har fått laks servert hjemme hos meg og lurt på hvordan jeg får den såmyk på innsiden og  så sprø på utsiden,  og framfor alt hvordan jeg får en sånn saftig og god smak påLaksen.   

Så derfor vil jeg vise dere min måte å gjøre det på.   

 • · 1 kilo fersk laks
 • · legger den i minst 5 timer i saften av 3 citroner med 3 ts. salt
 • · Etter 5 timer steker jeg den i oliven olje,  2 minutter på hver side,  krydret med salt og pepper
 • · Etter at den er stekt plasserer jeg den i en langpanne og steker den på veldig høy temperatur
 • 245 C, i 20 minutter
 • så tar jeg den ut av ovnen og heller fersk citron saft over laksen

   

    

   

Jeg fikk denne oppskriften av min kjære svigermor . Hun skulle lage en gang lage laks-middag,  men jeg ville egentlig ha biff .  Men etter å ha smakt på hennes måte å lage laks på,  ville jeg nesten alltid bare spise laks istenfor biff.  Den er så saftig og så god. Det går ann å gjøre samme sak med fryst laks,  men jeg bruker alltid fersk.  Jeg serverer alltid laks med stuet spinat og poteter , eller ris    

Bon Appetitt    

Love, Manuela

Comments

comments

Comments

comments

Comments

Du kan kommentere innlegget, eller følg opp fra din egen hjemmeside.
Tags:

7 Responses to “Norsk Laks”

 1. Customer Service sier:

  April 14th, 2010

  Just wanted to say I loved the information you had here will deff help me out. Thanks! :)

 2. Manuela sier:

  April 14th, 2010

  @Customer Service
  Thankyou nice to hear that.

 3. Ingunn sier:

  March 31st, 2011

  Testet denne ut og det var nyyydelig! 😀

  Tror du samme oppskrift vil funke for steinbit? Jeg tenkte å teste ut det i dag… :)

 4. Manuela sier:

  March 31st, 2011

  Herlig å høre, det tror jeg absolut vill bli bra Ingunn

 5. Rita [phyxsis] sier:

  October 15th, 2011

  Denne skal jeg så absolutt teste ut i helgen !!! 😀 Aldeles Nydelig ser og høres dette ut som ;D

 6. Manuela sier:

  October 15th, 2011

  Tusen takk, Rita. :)

 7. Pia Isaksen sier:

  May 28th, 2012

  Denne oppskriften er helt nydelig:) Så nå lages laks slik hver gang:)

Legg til kommentar