Devil’s Food Cupcakes + Glutenfrie Vanilje Cupcakes

Sunday, October 24, 2010 9:25

Hei, alle sammen!!  I dag har jeg laget Devil Food cupcakes…. en oppskrift fra Martha Steward’s sin cupcake bok.

Jeg tilsatte litt mindre sukker og smør i deigen  enn det som  krevdes,  så jeg  skriver i parantes i oppskriften hvor mye jeg tilsatte,  så får du velge selv .

Dagens cupcake er pyntet med sjokolade frosting og litt perler.

Lagde halvparten av deigen glutenfritt for de som vil ha det , så derfor har jeg delt røra i 2  deler.

Devil’s Food Cupcakes,  32 stk . (fra Martha’s Stewart sin cupcake bok)

 • 85 g kakao pulver
 • 1 dl varmt vann
 • 330 g mel
 • 1 ts. bakepulver
 • 1ts. natron
 • 1 1/4 ts. salt
 • 345 g smør ( jeg brukte 200 g )
 • 300 g sukker ( jeg brukte 200 g)
 • 4 store egg
 •  1 ss vanilje extract (jeg brukte 1 ts. vanilje pulver)
 • 50 g rømme

  

Kok opp vannet og bland det med kakaopulveret.

La det hvile litt mens du pisker smør og sukker

I boken står det at man skal smelte smør , blande i sukker og så la den avkjøles i 5 minutter.

Nå  har jo jeg god erfaring med mine cupcakes,  derfor pisket jeg  smør og sukker sammen.

Tilsett ett egg om gangen ….pisk minst 1 minutt hver gang før du tilsetter neste så at det blir godt blandet.

Mellom hver pisking skraper du sidene i bollen med en slikkepott.

Som jeg nevnte tidligere, så delte jeg røra i to. Så ta halvparten av røra i en annen bolle…..

 Bland sammen mel, bakepulver, vaniljepulver, salt og natron  godt sammen….

….og hell dette i røra.

Tilsett den flytende kakao og rømme….

…og bland det godt sammen

Brukte disse cupcake former som kommer fra denne acupcakery.com

Egentlig har det ikke så mye betydning fordi jeg skal jo ha en cupcake wrapper rundt disse cupcakes.

Legger en iskrem skje med røre i hver form…

..inn i ovnen på 200 C i cirka 15 minutter.

( I boken står det 180 C  i 20 minutter)

Ferdig resultat!

Nå lar jeg dem bli litt kalde før jeg pynter dem med en sjokolade frosting.

Brukte disse utrolige,  flotte og elegante cupcakes wrappers som jeg helt har forelsket meg i…. finnes i masse andre varianter også, og her i Europa  finnes de bare hos Debbie , fra The cake Decoration Company.

The Cake Decorating company

Pyntet disse cupcakes med Dark chocolate frosting som du finner her

Brukte en 1 M tipp fra Wilton til å pynte disse cupcakes med.

Lagde også noen  med Advocaat vanilje frosting,  samme som jeg brukte på min Tiffany & Co Style Cupcakes.

Oppskriften på Advocaat vanilje frosting  finner du her

Nå har jeg vært så modig å lage min første youtube video der jeg viser hvordan men kan  pynte disse cupcakes…..  det er noen som spurt meg om dette.

Nå var jeg litt nervøs,  sier flere ord feil osv, ….men ta meg som jeg er , det er første opptak og den viser ihvertfall hvordan man pynter disse cupcakes ….og det er jo hele vitsen med denne videon.

Brukte feil tipp,  skulle ha brukt wilton 2D tipp,  men det gikk greit med disse også …..syns selv at wilton 2D tipp ble litt finere

Men her er video:

  

Nå til Glutenfri vanilje Cupcakes.  Som jeg sa tidligere så brukte jeg halv parten av den samme røra  før jeg tilsatte mel… Nå skal jeg  bruke ris mel istedet for hvetemel.

…..her er oppskriften og fremgangs måten:

Glutenfri vanilje cupcakes,   32 stk:

 • 280 g rismel
 • 70 g mandelmel
 • 1 ts. bakepulver
 • 1ts. natron
 • 1 1/4 ts. salt
 • 200 g smør
 •  200 g sukker
 • 4 store egg
 •   1 ts. vanilje pulver
 • 50 g rømme

  

Miks sammen smør og sukker

Tilsett et egg om gangen, samme sak her….. viktig at du mellom hver gang  skraper innsiden av bollen med en slikkepott.

Ta nå den andre halvparten av røra som du har spart…

…bland det sammen med rismel,mandelmel,bakepulver,natron og salt.

Tilsett vanilje pulver…

Jeg bruker vanilje pulver fra V-sell, den er organisk og er rik på smak. Den passer perfekt til all baking

..bland det godt sammen…

…tilsett rømme…

…og bland det godt.

Brukte igjen disse rosa cupcake former som du finner hos acupcakery.com

Fylte hver form med en iskrem skje med røre….

…stekte det på 200 C i 15 minutter

Syns de ble veldig gode.  Det er en ting jeg lurer på: Dere som baker glutenfritt..finnes det en spesiell sort av  mel man kan bruke som er glutenfri?

Er litt dårlig på dette og har ikke så mye peiling på sånt.

Derfor vil jeg gjerne ha tips så at jeg kan lage andre varianter som ikke har rismel i seg.

Frostet disse med Advocaat vanilje frosting.

Ellers så er jo dette kjempegodt med Dark chocolate frosting.

Det var det hele…. ha en herlig dag videre, alle sammen!

Takk til Trude for redigering av teksten og takk til Leila Lindholm som dagens sponser til en av mine lesere

Comments

comments

Comments

comments

Comments

Du kan kommentere innlegget, eller følg opp fra din egen hjemmeside.

75 Responses to “Devil’s Food Cupcakes + Glutenfrie Vanilje Cupcakes”

 1. Linda sier:

  October 24th, 2010

  hei, jeg tenkte lage bare de øverste devils food muffinsene, og ikke dele røra i to. Blir oppksriften fortsatt lik som du har skrevet den da?

 2. Manuela sier:

  October 24th, 2010

  Hei Ja det er til 32 stk men jeg ville bare skrive det fordi veldig ofte folk ser på mengde av det jeg bruker på bilde…

 3. Line Maria sier:

  October 24th, 2010

  Holy madness! De Devil´s Food Cake skal jeg lage. Jeg digger at du har i litt mindre sukker og smør. Både fordi man må passe seg litt når man liker å bake så mye godt, og fordi min mamma har diabetes og sjelden vil smake på noe før hun vet hvor mye sukker jeg har i. 

 4. Manuela sier:

  October 24th, 2010

  Ja syns det ble for mye smaker enda like go. Koselig at du tenker på din mamma Line Maria

 5. Rakel sier:

  October 24th, 2010

  Hei :-)
  Jeg har en lillebror med glutenallergi, så jeg kan anbefale deg å prøve semper eller finax sine melblandinger. Begge disse fås kjøpt i vanlige dagligvarebutikker. Finnes både til kaker og grovere bakst som brød og rundstykker. Kan vær at du må justere oppskriftene litt, for baksten kan fort bli litt tørrere med glutenfritt mel. Håper dette var til litt hjelp :-)

 6. CamillaIngrid sier:

  October 24th, 2010

  Hei! Så super nydelige ut! :)
  Skal igang og bake muffins nå foresten 😉 namm!

  Min svigerinne er allergisk, og jeg har finni ut at speltmel fungerer kjempe fint, nesten som vanlig mel =) Da ble det plutselig mye lettere og bake så hun får smake også! hehe!

  Ha en fin fin dag!

 7. Manuela sier:

  October 24th, 2010

  Takk for tipsen Camilla. happy baking

 8. Manuela sier:

  October 24th, 2010

  Takk for hjelpen Rakel godt å ha noe annet en rismel i glutenfrie oppskrifter

 9. Martin sier:

  October 24th, 2010

  Semper sitt glutenfrie mel er ganske bra, men enda bedre er melet som selges hos briskbutikk.no. Vet ikke hvor en kan få tak i det i sverige, men er ett mel som nesten ikke smaker glutenfritt. Ellers må jeg nevne at spelt mel ikke fungerer for de fleste som ikke tåler gluten, da det inneholder gluten, men mindre enn vanlig hvetemel.

 10. Manuela sier:

  October 24th, 2010

  Takk for det tipsen Martin skall sjekke den siden du skrev linken….

 11. Astrid sier:

  October 24th, 2010

  Hei Manuela, så deilig oppskrifter! her har helgen bestått av cake pops og oreo cheesecake-cookies , sååå godt! Forresten, er det deg det er bilde på til høyre på siden her:)? Kan ikke huske å ha sett bilde på deg i bloggen skjønner du. Ha en flott søndag!

 12. Manuela sier:

  October 24th, 2010

  Takk for det Astrid er glad at det smakte. Ja det er meg på bilde
  Ha en flott søndag du også

 13. Astrid sier:

  October 24th, 2010

  Jøss, er så rart hvordan man danner seg et bilde av hvordan den man leser bloggen til ser ut:) Du er utrolig vakker! Hvordan du kan ha en voksen datter og se så ung og vakker ut skjønner ikke jeg, haha;) Det er vel godheten din som lyser gjennom:)

 14. Manuela sier:

  October 24th, 2010

  Takk for det Astrid snilt sagt :)

 15. Karoline sier:

  October 24th, 2010

  Nam, dette så godt ut! Disse skal definitivt prøves en gang 😀
  Og videoen var kjempebra! :)

 16. Manuela sier:

  October 24th, 2010

  Takk for det Karoline så koselig at du vil teste det :)

 17. Kari sier:

  October 24th, 2010

  Jeg hørte ikke at du sa noe feil på videon, men du snakket kanskje litt fort… 😉

  Jeg hadde tenkt å male litt idag og så skulle jeg bake, men slik gikk det dessverre ikke. Har ligget til sengs i hele dag. Ergelig å kaste bort en søndag slik, men jeg er forhåpentligvis på bena igjen imorgen. Deilig oppskrift fra deg som vanlig. Nå må jeg bare få kjøpt meg noen tipper fra Wilton slik at jeg kan pynte like fint som deg.

  Ønsker deg en fin søndagskveld!

  Kari :-)

 18. Monica sier:

  October 24th, 2010

  Fin video! Mer sånt.

  M:)

 19. Ruth sier:

  October 24th, 2010

  Hei! Fant oppskrift på glutenfrie muffins med semper mel-mix inne på cacas sine nettsider. Har ikke prøvd oppskriften, så vet ikke om de er gode… Nydelig blogg du har forresten, blir alltid i godt humør av å lese den!

 20. Caroline sier:

  October 24th, 2010

  Hei Manuela! Jeg liker det glutenfrie melet som kommer i kartonger som likner på melkekartonger best. Tror det er semper..? I Sverige har dere så mye å velge i, mye bedre enn i Norge.. I tillegg kan det være lurt å tilsette fiberhusk i gjærdeiger, og hører mange bruker Kesam da også. Bare å prøve seg frem! De muffinsene med bringebærmousse i deigen ble veldig bra med glutenfritt mel, så det er også et godt tips. :)

 21. Silje sier:

  October 24th, 2010

  Hei! Har laget disse cupcakesene i dag og de ble veldig gode. Men lurer på en ting. Bruker du bake-kakao eller drikke-kakao. Jeg brukte bake-kakao, men i frostingen halverte jeg mengden, da jeg synes det hørtes så mye ut, skal de være så sterke? Inspirert av deg har jeg laget cupcakesene i “rosa-sløyfe” former og gitt de til min nå kreft-frie venninne 😀 Takk for en inspirerende blogg, jeg er inne og sjekker hver dag!

 22. Manuela sier:

  October 24th, 2010

  Så bra Silje stolt jeg er av deg…..you just made my day…:)
  Jeg bruker drikke-kakao men det brukes også til baking likte du frosting eller?
  Koselig at du er inom bloggen min hver dag
  klem

 23. Manuela sier:

  October 24th, 2010

  Så flott takk for tilbake mld om dette Caroline, vill gjerne lage flere oppskrifter som alle kan spise men vil jo at det skall smake like bra
  Ha en flott kveld videre

 24. Manuela sier:

  October 24th, 2010

  Takk for det Ruth skall se på oppskriften…er gla du er i godt humør :)

 25. Manuela sier:

  October 24th, 2010

  Takk Monica lager gjerne flere andre ganger blir litt mer enklere å vise noe så enkelt

 26. Manuela sier:

  October 24th, 2010

  Håper du blir bedre Kari, ja jeg snakker litt fort og var litt nervös men det blir sikkert bedre neste gang…
  Ha en flott kveld videre du også

 27. Camilla Berglund sier:

  October 24th, 2010

  Superfina cupcakes! Du är verkligen helt fantastiskt duktig på att baka. Jag har en liten fråga angående receptet. Hur mycket är en kopp i dl? Tänkte att jag skulle prova detta recept nu i veckan :-)

  Hoppas att du får en fortsatt underbar kväll!

  Kramisar Camilla

 28. Manuela sier:

  October 24th, 2010

  Takk for det Camilla, tenkte du på en 1 cup i amerikaanse mål? du kan finner det her http://www.dianasdesserts.com/index.cfm/fuseaction/tools.measures/Measures.cfm
  klem fra Manuela

 29. Silje sier:

  October 24th, 2010

  Ja jeg likte frostingen, men den var veeeldig mektig….. Venninnen min som fikk cupcakes syntes de var nydelig og det er jo det viktigste :-)

 30. Michelle sier:

  October 24th, 2010

  Ååå, disse så gode ut! Kanksje det blir devil food cupcakes her i morgen :)

 31. Manuela sier:

  October 24th, 2010

  Happy baking Michelle

 32. Manuela sier:

  October 24th, 2010

  Ja det blir det med så mye sjokolade, bra at din veninne likte det

 33. anete k nainisa sier:

  October 24th, 2010

  hei,Manuela.
  jeg husker at en stund siden så viste du hvordan man lager hjemmelagd iskrem,men akkurat nå så finner jeg ikke den da jeg ser på oppskriftene..
  kunne du sette linken i svaret? tusen takk (:

 34. Manuela sier:

  October 24th, 2010

 35. Linda - Cupcakefluffan sier:

  October 25th, 2010

  vilka härligt fina cupcakes och kanon med recept på glutenfria cupcakes, blir så snyggt med cupcakes wrappers runt
  Kram Linda

 36. Manuela sier:

  October 25th, 2010

  Ja det blir det Linda

 37. Lindis sier:

  October 25th, 2010

  Du er så fantastisk søt! Og dyktig! :)

 38. Manuela sier:

  October 25th, 2010

  Takk Lindis go du er

 39. Caroline sier:

  October 25th, 2010

  Glemte å si tusen takk for videoen! :) Hadde faktisk tenkt å spørre deg hvordan du fikk den slik. Syntes den ble kjempebra jeg! Hvor tykk skal egentlig frostingen være når man tar den på? Kan du sammenlikne den med noe annet? Jeg tror jeg lagde den for tykk forrige gang, for da ble den helt hard når den stivnet..

 40. Manuela sier:

  October 25th, 2010

  Hei Caroline takk for det, den frosting er tykkere en krem , setter den altid i fyseren 5 minutter for jeg pynter mine cupcakes.
  Denne frosting skall ikke bli hard men myk og deilig

 41. Ninni Roald sier:

  October 25th, 2010

  Hei Manuela.
  Har en kollega som må ha glutenfritt, så når jeg baker for å ta med på jobben bruker jeg Toro glutenfritt finbakstmel. Det blir lett og luftig bakverk, og fungerer utmerket til sukkerbrød og cupcakes. Ninni

 42. Manuela sier:

  October 25th, 2010

  Takk for tipsen Ninni, nesten gang jeg er i Norge skall jeg handle det in.

 43. Caroline sier:

  October 26th, 2010

  Til sukkerbrød funker faktisk potetmel overraskende bra. Kaken blir høy og luftig. Selv liker jeg Semper bedre enn Toro, syntes Toro sitt mel smaker muggent..

 44. Manuela sier:

  October 26th, 2010

  takk for tipsen Caroline

 45. MaritBE sier:

  October 26th, 2010

  Namnam 😉 så godt ut ! Det glutenfrie “Semper”-melet er absolutt det beste å bruke ;-))

 46. Manuela sier:

  October 26th, 2010

  Skall teste det MaritBE !

 47. Caroline sier:

  October 26th, 2010

  Du har en fantastisk inspirerende blogg! Et av dagens høydepunkt er å gå inn å se hva for noe spennende du har disket opp med!

  Jeg bor i USA frem til jul, og etter jeg begynte å lese bloggen din har jeg nesten kjøpt meg blakk på baketing;) Jeg gleder meg sånn til å komme hjem til et ordentlig kjøkken og prøve oppskriftene dine og det nye utstyret:)

 48. Manuela sier:

  October 26th, 2010

  Så koselig Caroline, kos deg masse happy shopping and happy baking girl :)

 49. cecilie sier:

  October 28th, 2010

  namnamnam , dette så virkelig godt ut , skal lage disse senere tror jeg 😛 

  du er best manuela! jeg elsker å gå innom passion4baking etter en dag på skolen , og bare begynne å bake!<3  herlig!

 50. Manuela sier:

  October 28th, 2010

  Takk Cecilie så koselig er glad at du blir inspirert å bake….
  klem

 51. Lena sier:

  November 4th, 2010

  Som Ninni Roald sier, så fungerer Toro glutenfri fine mel helt supert i kaker! Jeg bruker det ofte da min mamma har cøliaki. Sukkerbrød og kaker smaker helt som vanlig, merker ikke forskjell. Det finnes i de fleste matbutikker. Semper har jeg ikke prøvd. Gjærbakst er annerledes sier mamma, der kan man ikke bare bytte ut vanlig mel med glutenfritt. Og det stemmer at speltmel ikke fungerer for de med cøliaki. 
  Takk for mange fristende oppskrifter! Bloggen din er lekker, så mange fine bilder, fint med steg-for-steg-oppskrifter!

 52. Manuela sier:

  November 4th, 2010

  Tusen takk for herlig kommentar Lena setter pris på det og takk for alle dine gode tips…
  Ha en fin kveld videre

 53. Marthe sier:

  November 6th, 2010

  Hei! jeg leste over at noen anbefalte deg å bruke speltmel som erstatning til hvetemel. Spelt mel er ikke glutenfritt! ikke bruk speltmelt til en glutenallergiker, for det kan gå riktig ille. Jeg er tåler ikke gluten, og anbefaler semper eller toro sine glutefrie varer, de er kjempe bra  : )

  Tusen takk for at du poster noen innlegg som passer for oss allergikere også, det settes stor pris på!
  Elsker bloggen din, klem

 54. Manuela sier:

  November 6th, 2010

  tusen takk Marthe for denne tipsen , litt av en jungel den her allergi veldig leit at så mange menesker sliter med dette…
  Ha en fin helg videre
  klem Manuela

 55. Malin sier:

  January 18th, 2011

  Hei! Toro’s fin kakemiks er veldig fin å bruke til kaker o.l! :)
  Så at noen hadde anbefalt speltmel, men det er IKKE glutenfritt. Ligg unna!
  Ellers har Semper mye bra mel! Kjempefint at du øager for oss allergikere også!

 56. Manuela sier:

  January 18th, 2011

  Skall prøve å komme på litt andre varianter Malin, takk for tipsene
  Ha en fin kveld videre

 57. Mia sier:

  January 25th, 2011

  Hei!

  Jeg lagde i dag devils sjokolade muffins. Jeg brukte 85g kakao, 30g var bakekakao og resten var raw kakaopulver, med 1dl vann fikk jeg ikke rørt ut pulveret, så måtte ut med en del mer vann, og da var den fremdeles veldig tykk. Vet du noe om det har veldig mye å si hvordan kakaopulver du bruker, og om de forskjellge kakaopulverne oppfører seg forskjellig?

  Resultatet ble uansett veldig vellykket, ble veldig veldig gode.

 58. Manuela sier:

  January 25th, 2011

  Hei Mia, det gjør ikke noe at det er tjukk det blir blandet uansett i røre… ja det er forskjell men kun i smak..
  Er glad at dem smakte Mia

 59. Johanne sier:

  March 1st, 2011

  Hei, ser at mange har skrevet tips om hvordan du kan bake glutenfritt.

  Det melet som er lettest å bruke (synes jeg da) er Toro lys melblanding og Toro kakemiks, vet ikke om man får tak i dem i Sverige dessverre. Men med dette melet blir kaker, muffins osv akkurat som vanlig. Om man vil kan man også bruke Semper fin mix, men dette melet er litt “tyngre” så man bør blande det med toro for at det skal heve seg. I kaker bruker jeg ofte 1/2 toro og 1/2 fin mix, dette fungerer på nesten alle oppskrifter. 

  Glutenfri gjærdeig er en ganske stor utfordring, men jeg vil anbefale deg å prøve blandingen 1/4 toro lys melblanding, 1/4 Semper Fin mix (denne er også naturlig glutenfri) og 1/2 del Semper Grov Mix (naturlig glutenfri). Med glutenfri baking av grove rundstykker osv må man alltid huske å ikke ta for mye grovt mel, da blir vil de ikke heve seg. I tillegg må man bruke noe som heter FiberHusk, ca 1-2 ss sammen med gjær i alle glutenfrie oppskrifter.

  Håper dette ga deg noen tips :) Glutenfri gjærdeig er veldig vanskelig, så det er kanskje lurt å bli vant til melet i kaker først. Jeg har selv cøliaki og har prøvd noen av oppskriftene dine med toro lys melblanding, det fungerer helt fint. Det kan jo være et tips å skrive på oppskriften at cøliakere kan erstatte vanlig mel med toro kakemiks/toro lys melblanding. Dette er ganske lett å få tak i i Norge. Husk at mange cøliakere heller ikke kan spise havregryn, det fins dessverre ingen god erstatning for dette. 

  Leser forresten bloggen din hver dag, du er en stor inspirasjon når det gjelder baking og matlaging! Bildene dine er kjempefine og du forklarer alle oppskriftene så bra. Jeg har blant annet prøvd den enkle kyllingretten din og skal definitivt prøve den igjen :) Stemmer på deg ofte i konkurransen om norges mest elskede blogger, du fortjener det! 

 60. Manuela sier:

  March 2nd, 2011

  Tusen takk for fine ord og flotte tipsene dinne, jeg kan ikke mye om dette så dette var lærerikt for meg
  Takk for at du stemmer på meg
  klem

 61. Tone sier:

  April 20th, 2011

  Går det å droppe rømmen eventuelt erstatte den med noe annet? Tenkte å lage disse til noen som ikke tåler melk skjønner du:):)

 62. Manuela sier:

  April 20th, 2011

  Hei Tone, bruk vann istedenfør

 63. Tone sier:

  April 21st, 2011

  Så bra, men blir det samme mengde da?:)

 64. HIlde sier:

  May 12th, 2011

  Jeg synes Semper Mix (rød pakke) er det beste til baking. Toro kakemikx kan også fungere, men jeg synes den smaker litt annerledes. Baker du med gjær, er det viktig med “fiberhusk”. Fås kjøpt på enkelte matbutikker, og på helsekost. Lykke til! 

 65. Susie sier:

  June 6th, 2011

  Hey Manuela, Am baking your devil’s food cupcakes and noticed that there is just too little ‘flyt’ in your ‘flytende sjokolade’ in the recipe – checked with ‘Martha’ and she has twice as much boiling water! Her recipe har 3/4 cup of water :) Susie

 66. Manuela sier:

  June 6th, 2011

  Hei Susie, yes i know i change it a bit syns i liked it a bit more stable

 67. Anne sier:

  August 1st, 2011

  Hei!
  Man kan bruke Jyttemel også, men har ikke brukt det selv ennå. Har ei kusine med glutenallergi som burker dette melet. Finnes i flere varianter med ulik bruksområde. Finnes i de fleste matvarebutikker i Norge. Selv kjøpte jeg det faktisk i Töcksfors i Sverige, på kjøpesenteret der. Les litt her: http://www.holmen-crisp.no/index.php?option=com_content&task=view&id=14&Itemid=32 dette er produsentens nettsider

 68. Manuela sier:

  August 1st, 2011

  Tusen takk, det var kjempe snillt. :)

 69. Anonym sier:

  September 30th, 2011

  Ehm.. Du lurte jo på om du kunne bruke noen andre meltyper, og jeg skulle bare si at du kan bruke Toro – Fin kakemiks eller Toro – Lys melblanding.

  Jeg lagde en nydelig eplekake med fin kakemiks her om dagen

  :)

 70. Hanne Bugge sier:

  December 17th, 2011

  Hei!Lagde disse i går med semper mel blanding!Brukte da bare 300 g “mel” men synes de ble veldig salte!Stemmer salt mengden?Så prøvde jeg å lage toppingen.Den fikk jeg ikke til. Ble altfor rennende.Utrolig god på smak men for rennende selvom jeg hadde den 1 time i fryseren!Droppet den likøren kan det ha noe med det å gjøre?Hva kan jeg bruke i steden for vaniljepulver?Brukte vaniljesukker nå men det er vel ikke det samme?Kjempe fin blogg!Takk for at du legger ut glutenfrie oppskrifter!God jul til deg og dine!Vennlig hilsen Hanne Bugge

 71. Rutt Kine sier:

  February 21st, 2012

  Jyttemjøl er også glutenfritt, og finnes i flere varianter. Den lyse typen (Den som er blå på pakningen) er fin til kaker. Jyttemjøl kan kjøpes på matbutikker som Meny og Coop Mega eller andre store matbutikker.

 72. maria sier:

  April 13th, 2012

  Hej Manuela
  jeg er i tvivl om opskriften på devils food glutenfri. hvor kan jeg finde den?mvh maria

 73. Malin Flink sier:

  July 4th, 2012

  Hej Manuela, din hemsida är himmelsk liksom allt du bakar, kul med lite glutenfritt. Jag driver en glutenfri bak/matblogg sen i december så kom gärna inom för att få tips på glutenfri baking. Ska köpa en hemsida till vintern när jag börjar jobba, går hemma med min datter som ska börja barnehage i august. Då ska det bli mer översiktligt, men tils dess är det bara att scrolla, så hittar du tårtor, cupcakes mm. Ha det bra, hilsen malin

 74. Marianne sier:

  September 22nd, 2012

  Hei! Hvilken temperatur og hvor lang steketid bruker du på mini-cupcakes?

 75. Marte sier:

  February 12th, 2013

  Hei :) jeg syns det er spennende å se du har noen glutenfrie oppskrifter også :) jeg har et par spørsmål. Jeg er har bakt ekstramt lite, og er ikke så vant med å lese oppskrifter.. når du tar utgangspunkt i 200g sukker, 200g smør og 4 egg.. er dette da til begge oppskriftene? altså til 64 cupcakes totalt? eller blir røren på 32 cupcakes, med 16 i hvert parti? jeg tenkte å lage begge typene, men glutenfrie begge to, bare ved å bytte ut melet, skal jeg da ha vann i røra uten kakaopulver eller er dette unødvendig? håper du forstår hva jeg mener for det går litt i surr oppi topplokket 😛 

Legg til kommentar