Angel Feather Icing

Sunday, January 2, 2011 23:55

 

 Angel Feather IcingAngel Feather Icing: 

 • 2 eggehviter
 • 170 g sukker
 • 1 dl corn syrup
 • 2 ss. vann
 • 1/4 ts. kremortartari
 • .1.ts. vanilje extract
 • konditorifarge ( kan utelates)

Ta alle ingredienser med unntak av vanilje extract i en bolle. Bollen setter du over en kjele som du har fyllt med varmt vann som du koker opp. 

Mens vannet koker så begynner du å mikse dette sammen med en håndmikser. 

  

Miks  helt til du ser det blir luftig og fint . 

Ta bollen bort fra kjelen og miks dette videre. 

 

Jo lengre du mikser,  jo stivere blir den .. 

 

Når den har blitt stiv  tilsettes vanilje extract,  eller en annen smak du ønsker å ha i  kremen. 

 

Jeg selv tar vanilje extract. 

 

Sånn ser kremen ut når den er ferdig ,  helt Delicious! 

 

 Vil du ha den rosa , er det bare å helle i en dråpe med konditorifarge. Her bruker jeg fargen “Rose ” , fra Squire Kitchen som du finner hos Sharon fra kakeboksen.no 

 

Bland det godt sammen så har du en vakker rosa farge.. 

 

En tips av en av mine lesere Liv skrev dette ”  kremortartari. Selges på apotek i Norge”

Comments

comments

Comments

comments

Comments

Du kan kommentere innlegget, eller følg opp fra din egen hjemmeside.

253 Responses to “Angel Feather Icing”

 1. aina jonli sier:

  January 8th, 2011

  Heisann, elsker siden din å har prøvd ut endel av oppskriftne dine….Men jeg lurer på hvor du får kjøpt corn syrup å vinsten, har aldrig hørt om de før….

 2. Lena sier:

  January 8th, 2011

  Ser lekker ut! Men hva er “vinsten”?

 3. siv anita pettersen sier:

  January 8th, 2011

  Denne skal absolutt prøves ut

 4. Pippi sier:

  January 8th, 2011

  Hei, jeg bor i Tyrkia og har lyst til å lage denne frostingen.
  Men jeg lurer på hva er corn sirrup…
  Her nede har jeg ikke funnet vanlig sirrup engang, kun sukkerlake på flasker.
  Men jeg har med lys sirp fra norge, er dette noe jeg kan bruke eller blir det helt feil?

 5. Oda Amalie sier:

  January 8th, 2011

  Ser godt ut!

 6. Manuela sier:

  January 8th, 2011

  tusen takk for det Oda, den er supergodt

 7. Manuela sier:

  January 8th, 2011

  Hei Pippi , en av mine lesere har brukt lys syrup istedenfør corn syrup,

 8. Manuela sier:

  January 8th, 2011

  Den er supergodt Siv anita

 9. Manuela sier:

  January 8th, 2011

  Hei Lena, det er en slag pulver som du kan kjøpe på apoteket, ellers så kan den lett erstattes av noen dråper sitron

 10. Manuela sier:

  January 8th, 2011

  Hei aina, det finnes på ica fokus i Gøteborg ellers så finner du den på engelsshoppen ( se mine linker)

 11. Annette sier:

  January 10th, 2011

  Denne oppskriften ser kjempe god ut… De cupcakesene som du bakte på lørdag ser helt nydelige ut! :) Men denne oppskriften som du bruker her, kan man lage den dagen før? og ser du bruker corn sirup… Er det greit å bruke vanlig sirup? Sånn mørk eller lys som de selger her i norge?

 12. Manuela sier:

  January 10th, 2011

  Hei annette, ja denne holder seg bra i 2-3 dager. husk å ha den kjele med vann godt varmt for du setter bollen på den slik at sukker smelter godt.
  Så mikser du og så er det viktig og mikse lenge…
  Har ikke selv testet med vanilig syrup men tipper nok at det burde gå siden det er neste det sammen som Corn syrup

 13. emma♥ sier:

  January 10th, 2011

  må man piske det over kokende vann?…

 14. Manuela sier:

  January 10th, 2011

  Ja men ha det i bollen og en panne under, når det begynner å bli tjukk og sukkeret har smeltet tar du den fra varmen og piske den videre…
  Den er sååå godt Emma

 15. Pippi sier:

  January 12th, 2011

  Da skal jeg prøve meg med den lyse sirrupen jeg har. Men kom på en ting til, hva i all verden er vinsten? Er det sitronsalt det er snakk om, så at noen skrev her at man kunne bruke noen dråper med sitron.

 16. Manuela sier:

  January 12th, 2011

  Hei Pippi, nei vinsten er ikke sitronsalt men du kan erstatt det med noen dråper sitron saft.

 17. Hillevi sier:

  January 13th, 2011

  Hej!
  bruker du denna på cup cakes?

 18. Manuela sier:

  January 13th, 2011

  Hei Hillevi, ja det gjør jeg

 19. Spiderman sier:

  January 17th, 2011

  NAMNAM du er et GENI!

 20. Manuela sier:

  January 18th, 2011

  Tusen takk for det

 21. Celine sier:

  January 18th, 2011

  Hei :)
  Jeg har veldig lyst til å prøve å lage cupcakes med denne icingen en gang, men baker ikke så ofte, derfor lurte jeg på om vanilje extracten kan erstattes med vaniljesukker? Eller blir det feil? Også lurte jeg på om all slags sirrup kan brukes?
  Er innom bloggen din hver dag, og får alltid lyst til å bake :)

 22. Manuela sier:

  January 18th, 2011

  Hei Celine, så hyggelig du er inom bloggen min, cupcakes er gøy å lage blir som små mini cakes, Vaniljesukker er ikke det samme smak som en go extraxt men for jeg flyttet til Sverige brukte jeg altid vaniljesukker og ble kjempegodt det også, tok altid litt vanilje ekstra for smaken skyld.
  Jeg lagde Angel feather icing forrige uke men glemte å sette til corn syrup, ble enda bra så test det heller uten syrup siden en av mine lesere gjørde det med vanlig syrup og det ble ikke stiv..

 23. Liv sier:

  January 19th, 2011

  Bloggen din er veldig flott og insprerende :) Vinsten er det samme som kremortartari. Selges på apotek i Norge

 24. Manuela sier:

  January 19th, 2011

  Hei Liv, takk for tipsen, skall skrive det i selve posten slik at alle kan lese det.
  Ha en fin dag videre.

 25. Nathalie sier:

  January 19th, 2011

  Helt underbar frosting!!!

 26. Manuela sier:

  January 19th, 2011

  Tusen takk for det Natalie, glad at det falt i smak

 27. Miriam sier:

  January 19th, 2011

  Hei Manuela! jeg lurte på hva som blir best vanilje essens eller vanilje sukker? Og så vil jeg bare si at de selger cornsirup på ica maxi i norge;-)

 28. Manuela sier:

  January 19th, 2011

  Hei Miriam, takk for den tipsen ang corn syrup!
  Syns at vanilje essens er bedre fordi den er mest likt extract

 29. Marianne sier:

  January 21st, 2011

  Jeg prøvde meg på denne i går, men satte den i kjøleskapet en tid før jeg brukte den. Da jeg rørte rundt senere falt den helt sammen, og kunne ikke reddes. Vet ikke om du har erfaring med dette, men neste gang kommer jeg til å bruke den med én gang 😉

 30. Manuela sier:

  January 22nd, 2011

  Hei Marianne, jeg jar den stående i romstemp med plastpose over og det er ingen problem, burde heller ikke være noe problem å sette den kald.
  Fulgte du hele oppskriften med Corn Syrup?

 31. Lene sier:

  January 22nd, 2011

  Hei! Dette ser flott ut og jeg skal selv prøve i morgen til min datters 3 årsfeiring.

  Men jeg lurer på hvordan konsitens får icingen? Stivner den helt som marengs når den tørker eller blir det som kokosbolle?

 32. Manuela sier:

  January 22nd, 2011

  Hei lene, blir mer som en kokosbolle…den er supergodt og veldig godt likt av barne
  Gratulerer med din datter sin 3.års dag imorn håper både mor og barn for en toppers dag imorn.

 33. Marianne sier:

  January 22nd, 2011

  Nei, jeg brukte vanlig lys sirup og sitrondråper i stedet for vinstein.. ? :)

 34. Manuela sier:

  January 22nd, 2011

  Ok, marianne det er en del som ikke for det til med vanlig syrup, vet ikke om det er problemet!
  Sitron istedenfor vinsten er helt ok

 35. Cathrine sier:

  January 23rd, 2011

  Hei Manuela! Har kriiiise på kjøkkenet! Jeg får ikke angel feather icingen til å bli stiv… Tror kanskje jeg fikk litt eggeplomme i på begynnelsen, og har pisket kjempelenge, men den er fortsatt veldig flytende. Har du noen tips? Kan man ha i gelatin og la den stå en stund kanskje? Skal ha den som frosting på cupcakes, og gjestene kommer om to timer..!! Hjeeelp… Cathrine :-)

 36. Manuela sier:

  January 23rd, 2011

  Hei Cathrine, hvis du har fatt eggeplomme i den så blir den ikke bra desvere, anbefaller deg å lage den på nytt eller lag marensg frosting som fins på min side..
  Håper du for det til, ring meg gjerne om du vil ha hjelp underveis

 37. Cathrine sier:

  January 24th, 2011

  Dette gikk på trynet…! Prøvde å lage den på nytt, og fulgte oppskriften nøyaktig. Det ble likevel bare tykk suppe av den… Kan det være fordi jeg brukte vanlig lys sirup i stedet for maissirup? Hvis ikke må eggehvitene ha vært dårlige.. Jeg var i allefall en katastrofe på kjøkkenet i går… :-/ Skulle lage cake pops, og klarte tilogmed å svi sjokoladen under smelting… Er det mulig?? Tusen takk for at du tok deg tid til å svare, og for tibudet om å hjelpe underveis. Jeg hadde ikke samvittighet til å ringe å plage deg på en søndag, men veldig snilt av deg å foreslå det :-)

 38. ann-mari nesmo sier:

  January 24th, 2011

  Du finner corn sirup på meny ihvertfall(de store har den ihvertfall)

 39. Manuela sier:

  January 24th, 2011

  Takk for tipsen om det Ann Mari :)

 40. Hege sier:

  January 24th, 2011

  Hei, jeg er virkelig imponert over hvor dyktig du er!
  Og er blitt inspirert til å prøve meg på flere ting. Men jeg kom i dag ut fra helsekosten med noe de sa var vanilje ekstrakt. men jeg ser her at du bruker flytende ekstrakt. Det jeg fikk var pulverisert. Vet du om det går an å bruke dette? Bourbon-Vanille står det på.

  Mvh
  Hege

 41. Manuela sier:

  January 24th, 2011

  Hei Hege, det du kjøpte er superbra, det som er flyttende er vaniljestang som har ligget i vodka i 2 mnd, det som du har kjøpt er pulver av vaniljestang syns det er faktis enda bedre

 42. Manuela sier:

  January 24th, 2011

  Kjære Catrine, nå blir jeg lei på dine vegne at du ikke fikk det til, ikke noe gøy. du plager meg ikke det er bare å ringe vil jo gjerne at du skall få det til!
  Det er en del folk som for det til med vanlig syrup og en del ikke, denne frosting er superenkelt fordi det er å sette alt med untatt vanilje i en bolle over en panne med vann, og mikse og mikse til det blir stiv, ta det bort fra panne og tilsett vanilje og forsett med å vispe til de er superstiv…
  Neste gang ring meg!
  klem

 43. Hege sier:

  January 24th, 2011

  Så bra, da er det bare å sette i gang da :) Tusen takk for svar. Og ikke minst for at du var så rask :)

 44. Manuela sier:

  January 24th, 2011

  Bare hyggelig Hege, lykke til!

 45. Cathrine sier:

  January 25th, 2011

  Takk, Manuela, neste gang får jeg det til! Nå skal jeg prøve meg på de fantastiske browniene med macadamianøtter! Yum! :-)

 46. Hege sier:

  January 25th, 2011

  Et spørsmål til, var det sitronsaft man kunne bruke i stedet for kremortatrtari? Mener du i så fall saft presset ut av sitron? Sikkert dumt spørsmål, men… 😉

 47. Manuela sier:

  January 25th, 2011

  Ingen spørsmål er dumt å spøre Hege, jeg mener noen dråper sitron saft, presset ut av en sitron

 48. Manuela sier:

  January 25th, 2011

  Flott å høre Cathrine, Happy baking

 49. Karoline sier:

  January 29th, 2011

  Hei:) Gleder meg til å prøve denne oppskriften, men en ting lurer jeg på; Hvor mange cupcakes holder den til?

 50. Manuela sier:

  January 29th, 2011

  Hei Karoline, husk å vips dette lenge slik at den blir helt stiv, denne rekker til minst 20 cupcakes
  Lykke til

 51. Marianne sier:

  January 30th, 2011

  Forsøkte lage denne icing nå. Den så fin ut i bollen men gled utover muffinsen da jeg sprøytet det på. Hva har jeg gjort galt? Skulle den avkjøles først?

 52. Manuela sier:

  January 30th, 2011

  Hei Marianne, brukte du corn syrup? Og mikset du lenge nok
  Så kjedelig at du ikke fikk det til

 53. Marianne sier:

  January 30th, 2011

  ja brukte corn sirup. Trodde jeg mikset det lenge nok for den virket veldig seig og fin, men kanskje jeg ikke mikset det lenge nok?

 54. Caroline sier:

  January 30th, 2011

  Hello!
  I was wondering what “kremortartari” is? Is there an english or swedish word for it? I have been serching the Internet to see if i can find out what it is but a still havent got a clue. Is there anything i can use instead of that if i cant buy it in Sweden?

  Best regards/ Caroline Dourén, Sweden

 55. Manuela sier:

  January 31st, 2011

  Hei Caroline, it is in english cream of tartar, in sweden the english shop sell this produkt

 56. Manuela sier:

  January 31st, 2011

  Hei Marian, om den var seig og fin hva var feilen da med denne frosting?

 57. marianne sier:

  February 1st, 2011

  Den virket seig og fin, men da jeg sprøytet den på muffinsen så bare fløt det utover og rant av muffinsen. Det ble ikke fluffy slik som på dine bilder. Kan jeg pynte med smørkrem ? kan jeg bruke konditorfarge i smørkrem? Kan jeg bruke konditorfarge i slik krem som man har på gulrotkake?

 58. Manuela sier:

  February 1st, 2011

  Hei Marianne, så kjedelig at du ikke for det til, når jeg lager den er like stiv dagen etterpå, du bruke corn syrup ikke sant?
  Du kan pynte med smørkrem selv om jeg er ikke en fan av smørkrem og har ikke en oppskrift på det.
  Du kan farge alt krem med karamellfarge

 59. Lene sier:

  February 4th, 2011

  Hei =)
  Kjempeinspirernde blogg! Du er utrolig flink Manuela!
  Jeg laget akkurat denne icingen. Brukte vanlig lys sirup, og da apoteket ikke hadde kremortartari erstattet jeg det med sitronsyre. Det ble kjempevellykket! :)

 60. Manuela sier:

  February 5th, 2011

  Så flott Lene,, glad at den falt i smak
  God helg

 61. Ragnhild sier:

  February 5th, 2011

  Prøvde i dag, med hvit sirup, ble aldri stivt. Reddet meg med en ekstra eggehvite og melis. men ble ikke slik den skulle nei. Kanskje bedre lykke med corn syrup, håpe det

 62. Manuela sier:

  February 6th, 2011

  Hei Ragnhild, det er en del som for det til med vanlig syrup og en del som ikke for det til, jeg lager det kun med corn syrup og er vellyket hver gang.
  Håper det gar bedre neste gang
  God helg videre

 63. Benedicte sier:

  February 6th, 2011

  Hei Manuela :) jeg skal lage denne icingen til cupcakes, og lurer på hvor lenge du mikser det? Hvor lenge mikser du det over kjelen og hvor lenge mikser du det etterpå? Vet du har snakket om at Coop skal ta inn amerikanske varer, vet du om de skal ta inn corn syrup?

  Ha en fantastisk søndag!! :)

 64. Manuela sier:

  February 6th, 2011

  Hei Benedicte, sett det over kjelen og miks det med engang til det er fluffy og fint, cirka 5 minutter ta det fra kjele og forsett med det til du for den konsistens som er fast men enda fluffy pluss at kremmen ikke er varm
  Hvis det er mange nok som vill ha corn syrup så tar coop det in ifølge Grays.se
  lykke til

 65. Malin sier:

  February 10th, 2011

  Manuela! Du er så inspirerende:) Jeg har tenkt å lage en variant av pink dream caketil min mor til søndag (morsdag). Men mamma liker litt friske sjokoladekaker, så jeg tenkte å fylle med bringebær/marshmallows moussen din (jeg elsker den den er så god) og prøve den Candy kremen din med fløte og sitron karameller istedet for jordbær. Tror du dette kan bli godt?
  Det jeg lurer på er om det går ann å bruke maplesyrup istedet for cornsirup? Får ikke tak i det, og da jeg prøvde med lys sirup ville den ikke. Eller vil du anbefale å lage den uten sirup i det hele tatt? Er den like god da?
  Og en ting til, blir kremen så tykk at jeg kan lage roser med den? Klem til flinke deg!

 66. Manuela sier:

  February 10th, 2011

  Hei Malin, så go du er som skriver så mye fint, blir helt rørt av dette.
  Jeg tror at bringebær mousse er kjempegodt sammen med en sjokolade kake, den candy frosting på toppen kan bli litt for søtt.
  Men den sjokolade frosting som jeg la ut igår passer veldig godt sammen med den kombinasjon, ellers så er det bare gøy og prøve seg fram med dinne favorit smaker som du liker beste
  Lykke til
  klem

 67. Siri sier:

  February 17th, 2011

  Må bare si at jeg lagde denne oppå dark chockolatchip cupcaces i går og det var nydelig, alle likte det supergodt:) jeg lagde den med lys sirup og sitronsaft. :)

 68. Manuela sier:

  February 18th, 2011

  Så koselig at den falt i smak siri

 69. Jenni sier:

  February 23rd, 2011

  Denne prøvde jeg for en stund med vanlig lys sirup, men den ble totalt mislykket. I dag prøvde jeg den igjen med corn sirup og den ble helt perfekt:D

 70. Manuela sier:

  February 23rd, 2011

  Så bra at du fikk det til Jenny

 71. Ingri sier:

  March 7th, 2011

  Hei Manuella, jeg ELSKER bloggen din! Jeg har blitt så inspirert 😀 Jeg har snart 16-årsdag, og tenkte at jeg skulle lage dark chocolate cupcakes, som vennene mine elsker, med angel feather icing. Jeg har ikke prøvd den frostingen før, men den ser så god ut! Synes du at den passer til dark chocolate cupcakes? hvis ikke, har du tips om noe frosting som passer bedre?

 72. Veronica sier:

  March 7th, 2011

  Jeg fikk det til, helt perfekt! :-) Smakte utrolig godt på vaniljemuffins!
  Tusen takk for en super blogg!
  Hilsen Veronica :)

 73. Manuela sier:

  March 8th, 2011

  Så glad jeg ble Veronica, takk for din tilbakemelding

 74. Manuela sier:

  March 8th, 2011

  Passer veldig bra Ingri, 16 år er ett fint alder ønsker deg en superfin dag

 75. Inger Johanne sier:

  March 12th, 2011

  Kan man bruke lønnesirup?

 76. Manuela sier:

  March 12th, 2011

  Hei Inger, det gar hos noen men en del for det ikke til med lønnesirup dem sier at dem blir bra men etter en stund smelter den..

 77. Wenche Mostuen sier:

  March 20th, 2011

  Kan man bruke glukose i stede for cornsyrup ? Det må vel være bedre enn å droppe det helt ?

 78. Ann Cecilie sier:

  March 20th, 2011

  Hei Manuela! Først må jeg bare si at jeg elsker siden din, og jeg blir så inspirert til å bake når jeg ser alle oppskriftene dine! Jeg har enda bare prøvd oreo cookies og mocca chocolate chip cookies, men jeg elsker dem! Og det gjør familien min og vennene mine også, hehe :) Men nå tenkte jeg at jeg skulle lage devil food chocolate cake. Jeg må jo også ha frosting, men jeg er ikke så glad i Philadelphia ost, så jeg har ikke lyst til å lage den frostingen du har brukt på den kaken, om den smaker mye philadelphia. Så jeg tenkte jeg skulle prøve denne, om den går godt sammen med den kaken da? Vet du noe om det? Eller har du en annen frosting å anbefale til den kaken? Mvh. Ann Cecilie

 79. Solveig sier:

  March 21st, 2011

  Hei! Elsker bloggen din, er innpå hver dag. Lurte på en ting, passer denne icingen til å ha på en sjokoladekake? 

 80. ann cecilie sier:

  March 21st, 2011

  Hei Manuela! Først må jeg bare si beklager om det blir mange kommentarer her, men dataen min er litt ødelagt, så jeg får ikke postet kommentarene mine men jeg vet ikke om de kommer opp med deg. Jeg elsker siden din, og du gir meg så inspirasjon til å bake når jeg ser alle de herlige oppskriftene dine! Nå tenkte jeg at jeg skulle lage Devil Food Chocolate Cake, men har ikke lyst å bruke frostingen du har brukt på denne kaken siden den er med Philadelphia ost, og jeg ikke er så stor fan av det. Så jeg tenkte jeg kunne bruke denne frostingen inni kaken. Men vet du om dette blir godt? Om denne frostingen passer sammen med den kaken? Eller har du en annen frosting å anbefale? 
  Hilsen Ann Cecilie :)

 81. Manuela sier:

  March 21st, 2011

  Hei Ann Cecilie, håper det ordner seg med data din så kjedelig at den er defekt
  På den devil food cake passer beste sjokoladekrem som du brer mellom og rundt, se under frosting i my gallery

 82. Manuela sier:

  March 21st, 2011

  Koselig å høre Solveig, kommer an på om du liker kaken din veldig søtt, på en sjokoladkrem elsker jeg beste sjokoladekrem eller moccakrem

 83. Manuela sier:

  March 21st, 2011

  Hei Wenche det gar helt greit

 84. Valeria sier:

  March 24th, 2011

  hi Manuela ,im gona try this frosting this weekend and whanted to let you know that i found corn syrop in Helgo matsenter but i dont have kremortartari (where could i find that here in Norge) but im gona try the sitron saft insted ….. cant wait

 85. Marketa Volakova sier:

  March 25th, 2011

  Hei Manuela :-),

         jeg har laget denne her, så morsomt var det og alt gikk fint etter jeg har skaffet glukose og kremortartari. Nydelig konsistens, jeg ble så glad, tusen takk for din oppskrift.

         I  Norge kan dere bake damer kjøpe kremortartari på apoteket og flytende glykose der også,men den var 3x dyrere enn den jeg fant på Ultra butikk fra Dr. Oetker.

 86. Manuela sier:

  March 25th, 2011

  Tusen takk for den tilbakemelding Marketa. Er glad at du er fornoyd
  Takk for den andre tips

 87. Manuela sier:

  March 25th, 2011

  That is great Thanks Valeria

 88. Benedikte sier:

  March 29th, 2011

  Hei,

  Jeg lurte på hvordan denne oppskriften fungerer med tanke på salmonella? Blir eggehvitene varmet opp nok til at det dreper evt bakterirer? (Type sånn som med Italiensk marengs)

  Bor i et land der Salmonella er en del utbredt… Og de sier at pasteuriserte eggehviter ikke funker så bra til ting som dette her ettersom de får ikke samme volum..

  Tror du evt at man kan bruke eggehvite pulver?

  Takk på forhånd for svar!

 89. klara sier:

  March 29th, 2011

  er denne icingen litt flytende, eller er den nesten som vanlig frosting ? Den så kjempegod ut!! :)

 90. Manuela sier:

  March 30th, 2011

  Hei, den er ikke flyttende Klara

 91. Manuela sier:

  March 30th, 2011

  Hei Benedikte, dette har jeg ingen peiling på. jeg sjekket i oppskrift boken der oppskriften kommer fra og det var ikke nevnt noe om dette.
  Jeg må neste teste det med pulver for jeg kan svare deg på dette

 92. Cathrine sier:

  March 31st, 2011

  Hei :) Tusen tusen takk for en fantastisk inspirerende blogg! Måtte ptøve meg på icing i dag, og det gikk vekdig bra uten vinsten og sirup. Men Jeg lagde icingen mens muffinsene stekte og da jeg skulle bruke den var den blitt veldig stiv! Jeg fikk redda en del av den og den var fantasstisk. Pleier den å stivne så fort eller kan det være pga at jeg ikke hadde i sirup og vinsten?
  Gleder meg til å prøve flere ting fra bloggen din :)

 93. Manuela sier:

  March 31st, 2011

  Hei Cathrine, så bra at du fikk den stiv fordi det er en del som sliter med akkurat det. Den blir ganske stiv etter at du har pyntet med cupcakes helt på overflåten men inne i er den myk og go.
  Håper alt sammen smakte Cathrine

 94. Marie Elise sier:

  April 1st, 2011

  Vaniljeextrakt er nå å finne på coop :)

 95. Manuela sier:

  April 2nd, 2011

  Så bra Marie Elise..Ha en fin helg! :)

 96. Ruth sier:

  April 2nd, 2011

  Hei!
  Jeg har testet ut denne oppskriften med lys sirup. Den ble stiv, men ganske tung i konsistensen, litt marshmallow-aktig? Er det sånn den skal være? Ble veldig søtt, ihvertfall. Kanskje litt for søtt 😉

 97. Manuela sier:

  April 2nd, 2011

  Hei Ruth, det mer du mikser så blir den stivere, den er allikevell myk og ikke som marshmallow

 98. AudiG sier:

  April 3rd, 2011

  Hei Manuela! Takk for kjempefine oppskrifter!
  Kan denne frostingen fryses? Hvor lenge kan den evt. oppbevares i kjøleskap ?

 99. Manuela sier:

  April 3rd, 2011

  Hei Gunnhild, den kan ikke fryses men opbevare du den kald er den bra i minst 24 timer

 100. AudiG sier:

  April 3rd, 2011

  Ok takk!
  Har netopp lagd muffins og brukt denne frostingen, og den ble perfekt! Jeg hadde ingen problemer med å få den stiv i det hele tatt, så takk for en flott oppskrift ! :)

 101. Manuela sier:

  April 4th, 2011

  Bare hyggeli, og tusen takk Gunnhild :)

 102. Nuha sier:

  April 6th, 2011

  er det mulig at jeg kan lage denne icingen og fryse den for å bruke den senere?

 103. Manuela sier:

  April 6th, 2011

  Hei Nuhu, det gar desvere ikke så bra å fryse den

 104. Cecilie sier:

  April 7th, 2011

  Hei Manuela! :)
  Hvor mange cupcakes rekker oppskriften til?

 105. Manuela sier:

  April 7th, 2011

  cirka 20 stk Cecilie

 106. Camilla sier:

  April 15th, 2011

  Hva er vinsten?? Det står ikke i oppskriften nå? Har du redigert teskten?
  Ser det står om vinsten på kommentarene 😛

 107. Manuela sier:

  April 15th, 2011

  Hei Camilla, vinsten er ett annet ord på Norsk kremortartari så det er det som er endret men det er samme sak, ellers bruk bare noen dråper sitron saft

 108. Christine sier:

  April 15th, 2011

  Tenkte å lage denne frostingen til vanilje cupcakes, tror du det blir bra?
  Hvis jeg ikke får tak i vanilje extract, er det best å erstatte dette med vaniljeessens eller med frø fra vaniljestang?

 109. Manuela sier:

  April 15th, 2011

  Du kan bare skippe vanilje om du ikke har det christine ellers så går det bra med essens eller stang
  God Påske

 110. Cathrine Møller Øyen sier:

  April 18th, 2011

  Hei Manuela.

  Takk fro en super blogg, jeg sprer den til alle jeg kjenner! Jeg har prøvd mange av oppskriftene dine, og er like fornøyd hver gang. Du er en fantastisk inspirasjonskilde!
  Jeg har akkurat fått telefon fra en venninne som skal gifte seg, og jeg ville lage cupcakes til hennes bryllyp i juni. Selvfølgelig svarte jeg JA! Tenkte å dekorere med Angel Feather Icing, set må vel bli flott?
  Ville bare nevne at min lille Menybutikk i Kongsberg klarte å skaffe Lys Corn sirup til meg, og vaniljeekstrakt. Så da er det i sortimentet deres, bare spør om de vil bestille.
  Klem fra Cathrine

 111. Manuela sier:

  April 19th, 2011

  så go du er Cathrine, så koselig at du sprer passion4baking til andre. så spennende med cupcakes til bryllup, tror det bli bra med angel feather icing, ellers så skall jeg ha en romantisk uke rett etter påske med masse bryllups ideer.
  God Påske
  Klem fra Manuela

 112. Mette sier:

  April 20th, 2011

  Hei Manuela! Takk for et supert kusr i Kløfta!!

  Har kjøpt glucose i Sverige til 25kr stk! Hvor mye glucose må jeg ha i??
  God Påske!

 113. klara sier:

  April 20th, 2011

  hei Manuela!
  Hva er cornsyrup? kan jeg bruke vanlig sirup?
  og, hva er kremortartari?
  God påske :)

 114. Manuela sier:

  April 20th, 2011

  Hei Bruk heller Glykos, kremortartari kan du ertsatte av noen dråper sitron saft
  God Påske

 115. Manuela sier:

  April 20th, 2011

  Tusen takk for det Mette, det var så koselig å hilse på deg
  du skall bruke 1 dl det er nesten hele flaske
  God Påske

 116. Lone sier:

  April 21st, 2011

  Hei!
  Takk for nydelig side!
  Jeg nyter hver gang jeg leser!
  Lurer på om du skal holde kurs i stavanger?

  Mvh Lone

 117. Karina sier:

  April 21st, 2011

  Hei hei.
  Jeg vil så veldig gjerne få til å lage denne frostingen, men har prøvd utallige ganger og den blir rett og slett ikke stiv, den blir VELDIG seig, men ikke stiv, så når jeg da skal prøve å dekorere så “flyter” den utover, blir ikke antydning til noen topp.. JEG vet jammen ikke hva feil jeg gjør. ? Hilsen Karina.

 118. Manuela sier:

  April 24th, 2011

  Det gjelder å mikse det lenge ..så blir det stiv

 119. Manuela sier:

  April 24th, 2011

  tusen takk for det Lone, det skall jeg snart

 120. Cathrine Møller Øyen sier:

  April 24th, 2011

  Icingen ble perfekt! Med Cors Syrup, uten vinsten/cremeortartar. Heeelt nydelig.
  Gleder meg til den romantiske uken, følger deg hver dag vet du!
  Takk takk takk takk for en fantastisk blogg!

 121. Manuela sier:

  April 26th, 2011

  Tusen takk for hyggelig melding. Så koselig at du liker bloggen 😉 Ønsker deg en riktig fin dag! :)

 122. Hilde sier:

  April 26th, 2011

  Hei,
  Har funnet ut at corn syrup ikke kan erstattes uten videre, fordi den har noen egenskaper som påvirker at massen blir stiv og seig. Kremortartari bidrar også til sluttresultatet. De har nok rett de som mener at baking er kjemi.
  Jeg skal prøve meg på denne icingen – synes at mange av de med smør, melis osv fort blir i meste laget.

 123. Manuela sier:

  April 26th, 2011

  Ja…Å bake er et kunstverk som alle kan gjøre med en liten “touch” av kjærlighet og omtanke..:) Lykke til med icingen, den er kjempegod! Ha en fortsatt fin dag!

 124. Grethe sier:

  April 30th, 2011

  Hei og for en fin blogg du har her. 
  Blir jo sikkelig inspirert av alle de fine kakene du har laget.

  Men jeg ville egentlig bare forelle deg litt om min opplevelse av Angel Feather Icingen din.
  Jeg har lett etter corn sirupen og vinsten. Men det fantes ikke her hvor jeg bor.
  Men så kom jeg over en sirup som heter Tabel Sirup, som var med 25% lønnesirup, vanlig sirup og mais sirup. Den mente jeg så lovende ut.
  Og i stedenfor vinsten, brukte jeg sitronsyre.
  Og resultatet ble totalt vellykket!!!
  Jeg vispet lenge, til den ble fast og fin. 
  Så det var bare det jeg ville fortelle deg. Og samtidig takke for en fin oppskrift og fin blogg. 😀

 125. Manuela sier:

  May 3rd, 2011

  Hei Grethe! Så gøy å høre når noen finner en løsning på problem.. 😉 Tusen takk for at du delte dette! :) Ha en fortsatt fin dag!

 126. Hege sier:

  May 3rd, 2011

  Tror du det går med hvit sirup istedenfor corn syrup?:)

 127. Hege sier:

  May 3rd, 2011

  Lurte på enda en ting jeg;)
  Jeg finner heller ikke vanilje ekstrakt noen steder, sett etter dette og corn syrup både i norge og sverige. Men istedetfor vanilje ekstrakt, er det best å bruke vailjesukker, vanilje essens eller vaniljarom? Har alle disse tingene;) Og skal jeg da bruke like stor mengde som med vanilje ekstrakt?

 128. Manuela sier:

  May 3rd, 2011

  Du kan bruke vaniljesukker ta 1 ts.

 129. Manuela sier:

  May 4th, 2011

  Hei Hege, det er ikke så bra men bruk glykos det selges nå av DrOetker i Norge

 130. Hege sier:

  May 4th, 2011

  Takk for svar:) Skal jeg da ha like stor mengde glykos som sirup?:)

 131. Ingrid sier:

  May 4th, 2011

  Hei,
  Vil bare tipse om at de selger lys Corn Sirup på bl.a. Meny, men du må lete litt etter den… På både Meny og Spar sier de at de kan bestille inn det du skulle trenge… dette skal være en ekstra service til kunden :) Noen ts av vanilje essens funker også fint om en ikke har extract.
  Ingrid 

 132. Manuela sier:

  May 5th, 2011

  Tusen takk for at du delte dette med oss, Ingrid! Sånne tips kommer godt med :)

 133. Neda sier:

  May 6th, 2011

  Hei!
  Som alle andre hade jeg  det samme probleme:((etter at jeg tatt dem ut fra ovnen ble de smalle:( isingen heller var ikke vellykket MEN jeg skal prøve idag på nytt:)))))
  Bare en beskje Corn syrup selges på Centra og ICA MAXI flere typer , fant en med vanilje smak helt lys farge koster vel 80 kr :( men…

 134. Manuela sier:

  May 6th, 2011

  Neda, du kan bruke glykos det selges under merke DrOetker. har du teste cupcakes med SP i det blir altid vellyket

 135. Manuela sier:

  May 6th, 2011

  Bare hyggelig hege, ja det stemmer

 136. Lene sier:

  May 6th, 2011

  Hei, jeg prøvde å lage denne frostingen, men den ble jo ikke fluffy errer luftig i det hele tatt! Litt som når man har for mye sukker i eggedosis….tydeligvis har jeg gjørt noe feil, så jeg lurer….hva kan det ha vært som har gjort frostingen så tung og seig? :)

 137. Manuela sier:

  May 6th, 2011

  Hei lene, har du mikset den og mikset den til den ble stiv? brukte du corn syrup?

 138. Neda sier:

  May 7th, 2011

  Hei
  OMG de var sååå godeee:))
  Sist gang brukte jeg vaniljesaus(dust:0) men idag lykkes den endelig de var jo litt mindre men ikke minimicro som forrige gang.
  Icingen var helt rååå,litt mindre cornsyrup mer sitron for å få den hvite fargen enda mer hvitt og mer vanilje extract fordi barna syntes at corn smaker litt rart;)
  Nam 

 139. Manuela sier:

  May 7th, 2011

  Så glad du fikk det til og likte det Neda!

 140. Janniken sier:

  May 8th, 2011

  Hei! kan man bruke matfløte?:)

 141. Janniken sier:

  May 8th, 2011

  hehe:), jeg skrev kommentar i feil oppskrift….

 142. Sophia sier:

  May 9th, 2011

  Jeg prøvde meg akkurat på denne her og den ble helt perfekt! 😀 Skal blande inn litt mandel essens nå. Takk for at du dele så utrolig mye godt med oss Manuela. 

 143. Manuela sier:

  May 9th, 2011

  Så bra at du likte det Sophia, det er godt med mandel essens i

 144. Karina sier:

  May 14th, 2011

  Hei hei 😀

  Etter ca 7 katastrofale forsøk (siden jeg ikke fikk tak i alle de rette ingrediensene) har ENDELIG icingen blitt PERFEKT 😀 😀 😀 JEG trodde faktisk ikke at det var så viktig å ha kremortartari, og brukte sitronsyre, men det har da ikke funket, kjøpte kremortartari og vips.. Strålende fornøyd nå kjenner jeg 😀 😀
  Hilsen Karina 😀

 145. Ingvild sier:

  May 18th, 2011

  Icingen ser jo helt himmelsk ut ! Hvor mange dager kan den holde seg? Og om så, skal den stå kjølig? :) Herlig side, Manuela ! Du er kjempe flink!

 146. Manuela sier:

  May 18th, 2011

  tusen takk for det Ingvild, den kan stå i romstemp i 24 timer uten problem

 147. Sussi sier:

  May 22nd, 2011

  Da har jeg handlet inn for å lage denne. Jeg lurer da på et par ting. Har kjøpt lys sirup istede for corn syrup (fant ikke det på butikken). Så kjøpte jeg vanilje essens. Går det fint å bruke dette? Fant heller ikke kremortartari, så tenker det må gå greit uten det? Blir i alle fall spennende å se om vi får det til. Jeg og ungene skal prøve oss om en liten stund :) Mange spennende oppskrifter her inne. Du er jo bare superflink!

 148. Manuela sier:

  May 22nd, 2011

  Hei sussi, bruk glykos fins under merke DrOetker og istedenfor kremortartari bruker du noen dråper sitron juice!

 149. Sussi sier:

  May 22nd, 2011

  Brukte lys sirup og det funket bare fint! :) både smakte godt og ble tykk nok :)

 150. Manuela sier:

  May 22nd, 2011

  Så flott Sussi

 151. Therese sier:

  May 26th, 2011

  Fant bare dark corn sirup, kan jeg bruke 1 dl av denne?? er det helt trygt å bruke sitronsaft istede for vinsten?? samme resultat??

 152. frk.iversen sier:

  May 27th, 2011

  Hei! jeg bare elsker bloggen din 😉 tusen takk for masse deilig snadder !!

 153. Manuela sier:

  May 29th, 2011

  Tusen takk for det frk. Iversen :)

 154. Manuela sier:

  May 30th, 2011

  Hei Therese, da blir den ikke helt hvit, ja du kan bruke sitron blir toppen!

 155. Ida sier:

  May 30th, 2011

  Hei Manuela :) Jeg skal ha navnefest for dattern min på 6mnd og jeg lurer på og bruke denne frostiningen på toppen av mørk sjokolade cupcakes. Håper de smakene ikke kræsjer helt sammen, men jeg lurer på hvor mange cupcakes jeg kan dekorere med denne oppskriften? :) Ha en finfin mandag !
  Mvh Ida

 156. Ida sier:

  May 30th, 2011

  ELSKER bloggen din by the way 😀

 157. Manuela sier:

  June 4th, 2011

  Skjønn du er Ida

 158. Manuela sier:

  June 4th, 2011

  Hei Ida,lurer på om ikke det blir veldig søtt, har du teste en mouse på cupcakes med en deilig fruksmak?

 159. Elin Marie sier:

  June 6th, 2011

  Hei:) HOlder på å skal bake vaniljekrem muffinsene dine, og tenkte å ha denne glasuren på, slik som du anbefalte. Men Jeg har kjøpt inn to vaniljestenger og lurte på om det gikk ann å bruke 1/2 til 1 vaniljestang i stedet for vaniljeessens i denne frostingen? Eller blir det for kraftig vaniljesmak?

 160. Manuela sier:

  June 6th, 2011

  Hei elin, ja det gar kjempebra, husk å piske kremmen lenge slik at det blir stiv

 161. Kjersti sier:

  June 8th, 2011

  Hei! :)
  For en fantastisk side, du er kjempeflink!! 😀 Jeg lurte på om det går an å fryse ned vaniljecupcakesene? 😀

 162. Kjersti sier:

  June 8th, 2011

  Går det forresten greit å bruke denne icingen som glasur til kake?? :)

 163. Manuela sier:

  June 9th, 2011

  Hei Kjersti,
  Ja det går fint,

 164. Manuela sier:

  June 9th, 2011

  Ja det blir superbra Kjersti, husk å miks lenge og la den avkjøles for du pynter kake

 165. Martine ♥ sier:

  June 10th, 2011

  Hei Manuela ! 😀
  Jeg lurer på to ting ; 
  1. Er det veldig viktig å ha oppi kremortartari i denne frostingen ? eller går det an å utelate den? <3
  2. Hvor lenge holder cupcakes'ene? :)<3
  Klem Martine <3

  ps: Fast leser, og kjempe bra blogg ! :D<3 

 166. Martine ♥ sier:

  June 10th, 2011

  Og en ting til, hva er egentlig kremortartari ? :)<3
  fant det ikke i butikken noe sted :S <3
  Klem Martine<3 😀

 167. Ann sier:

  June 10th, 2011

  Hei!
  Gleder meg sånn til å teste denne oppskriften! Har kjøpt Corn sirup solids fra LorAnn Oils. Dette er et pulver, og jeg er usikker på hvordan man blander det ut for at det skal kunne erstatte vanlig corn sirup. Vet du det?

 168. Manuela sier:

  June 11th, 2011

  Hei Ann, jeg har aldri prøved pulverform, men test deg fram å se om det gar!

 169. Mavik99 sier:

  June 12th, 2011

  Hei! Eg har laga denne mange gonger allereie, og det fungerer kjempefint med vanleg lys sirup og sitronsaft i staden for corn syrup og kremortartari. Kjempegod, og ser også kjempefin ut, fordi den blir litt blank! :-)

 170. Manuela sier:

  June 14th, 2011

  Så bra Mavik! Så flink du er, og tusen takk for at du deler dette med oss andre 😉

 171. Inger Dahl sier:

  June 16th, 2011

  Manuela,får man krem tatari i Norge?

 172. Tina sier:

  June 16th, 2011

  Hei! Så man kan bytte ut corn sirupen med 1 dl glykos fra Oetker i stedet da altså?
  Ser nydelig ut den kremen, gleder meg til å prøve :)

 173. synnøve sier:

  June 16th, 2011

  Hei, jeg får ikke tak i SP noen steder, er det noe man kan erstatte med som er å få kjøpt i butikker i Norge? Ble ikke helt sikker på om jeg kunne bruke lys sirup istedenfor corn syrup? Men frostingen ser kjempego ut altså

 174. Nina sier:

  June 16th, 2011

  hej! finns detta recept på svenska?

 175. FashionLover sier:

  June 16th, 2011

  Hvor får man kjøpt kremortartari og corn syrup?

 176. Cecilie sier:

  June 17th, 2011

  Hei Manuela! :) Tror du denne passer til yoplait(jordbær)-cupcakes ?

 177. Ann-Beate sier:

  June 19th, 2011

  Lagde denne toppingen i dag. Utrolig god! Min venninne fikk med seg alle når hun dro etter å ha vært her på helgebesøk. Tror nok jeg blir å bruke denne toppingen på muffinsene jeg skal bake til sommerens fest !!!!

 178. Vibece Helen sier:

  June 19th, 2011

  Noen som har prøvd den med Golden syrup?? eller skal jeg bare skippe det?

 179. kjersti aarum sier:

  June 19th, 2011

  hei 😉 tenkte og fylle frysen med cupcakes,alle mine venner elsker dem (litt stolt å da)men idag tenkte jeg på alle sirupslagene som nevnes her ,jeg har røska tak i en som heter 100% pure natural MAPLE SYRUP ,produsert i Canada,kan jeg bruke den den i hvit sjokoladefrosting og icing?
  Må bare takke for en viduerlig sideblogg,tenkte handel meg litt utsyr og nå som jeg har begynt og få dget på dette,men dårlig på og få til snurrerosen på kakene,ha en flott etterniddag Manuela du er SUPER :-) beste hilsen Kjersti Aarum

 180. kjersti aarum sier:

  June 19th, 2011

  kjersti aarum sier:

  June 19th, 2011

  hei tenkte og fylle frysen med cupcakes,alle mine venner elsker dem (litt stolt å da)men idag tenkte jeg på alle sirupslagene som nevnes her ,jeg har røska tak i en som heter 100% pure natural MAPLE SYRUP ,produsert i Canada,kan jeg bruke den den i hvit sjokoladefrosting og icing?
  Må bare takke for en viduerlig sideblogg,tenkte handel meg litt utsyr og nå som jeg har begynt og få dget på dette,men dårlig på og få til snurrerosen på kakene,ha en flott etterniddag Manuela du er SUPER beste hilsen Kjersti Aarum

  Din kommentar trenger bekreftelse ; hva eer bekreftelese?????????????????????

 181. Anne-Lise Pedersen sier:

  June 25th, 2011

  Hei Manuela… endelig har jeg laget denne kremen ut fra denne oppskrifta. Problemet var at jeg brukte brun cornsyrup… og det ble helt forferdelig!!! Prøvde å ha mer vaniljeextract i og vaniljesukker, men det hjalp ikke. smaken var fryktelig. Men kremen i seg selv var lekker og fluffy. Jeg skal likevel bruke kremen for å øve meg på div.rosetter i stedet for å kaste den med en gang. “Aldri så galt at det ikke er godt for noe” som man sier. :) Neste gang skal jeg lage den med glukose :) god helg! klem fra Anne-Lise

 182. Marita sier:

  July 2nd, 2011

  Naam, dette ble kjempe godt!
  det gikk fint uten corn syrup, og sitronsaft isteden for Kremotartari og vanilje essens isteden for vanilje extrakt :-))
  det gikk og fint uten sp i oreocupcakesen og :-)
  Tusen takk! 😉

 183. Therese sier:

  July 4th, 2011

  er kremortartari helt nødvendig for det ferdige resultatet på denne icingen?

 184. Ester sier:

  July 25th, 2011

  Er man nodt til o ha i corn sirup og/eller vinstein .Eller gor det fint uten ? Svar raskt pleeeeas

 185. Manuela sier:

  July 25th, 2011

  Hei ester, du må bruke glykose eller vitsyrup.

 186. Randi sier:

  August 2nd, 2011

  Hei Manuela!!
  Jeg elsker å bake, og du inspirerer meg med bloggen din :) Følger deg hver dag, og koser meg med oppskrifter og alle dine søte små detaljer <3
  Jeg skal døpe min søte sønn til helga, og skal lage cupcakes med Angel Feather Icing, som er himmelsk!!!! Men så lurer jeg på, kan kakene pyntes dagen før og settes i kjøleskap over natta, eller vil icingen falle sammen og renne utover så det blir stygt??? Hvis ikke dagen før går, hvor lenge kan de stå fint ferdig pyntet, og i hvilken temperatur??
  Hvilken tipp er finest for denne icingen??
  Tusen takk for svar, du er en engel!
  RandiKlem

 187. Milla sier:

  August 10th, 2011

  Heisann!!
  Nydelig iceing:)

  Jeg skal bake cupcakes til dåp og tenkte å bak dagen før. Men hvordan holder cupcaken seg best med denne iceingen, eller må jeg lage den samme dag, helst rett før servering?

 188. Manuela sier:

  August 10th, 2011

  Cupcakesene kan du fryse ned dagen før, men icingen er best å lage samme dag. :)

 189. Ida sier:

  September 3rd, 2011

  hei:)
  jeg lagde akkuratt denne icingen, fulgte oppskrifren til pungt og prikke med corn syrup og Kremotartari, og mikset ganske lenge, sikkert mer enn 10 min. men syntes den fløt ut litt på cupcaken, (som var kald), jeg lagde den veldig rosa med pasta fargene fra wilton, kan det være at jeg hadde i for mye farge? og skal den være skikkelig seig, (var vanskelig å tørke den bort fra munn uten vann). men snaken var super herlig, minnet om marsmellows 😀

 190. Manuela sier:

  September 5th, 2011

  Hei Ida
  Anbefaler at du mikser lengre og nærmere bollen. :)

 191. kjersti aarum sier:

  September 6th, 2011

  må man ha krematori i for at den skal bli bra ??????????????
  SUPER SIDER DU HAR HER ELSKER DEN <3
  KJERSTI

 192. kjersti aarum sier:

  September 6th, 2011

  må man ha krematori i for at den skal bli bra ??????????????
  SUPER SIDER DU HAR HER ELSKER DEN <3
  KJERSTI

 193. Manuela sier:

  September 6th, 2011

  Takk for det Kjersti, nei ta noen dråper sitron gar like bra

 194. kjersti aarum sier:

  September 6th, 2011

  hei Manuela! juksa litt i dag oh kjøpte en pk gulrotkakepakke,kan jeg bruke den som cup-cakes røre????????????Nå er jeg spent på svar asså 😉 <3

 195. kjersti aarum sier:

  September 6th, 2011

  hei Manuela! juksa litt i dag oh kjøpte en pk gulrotkakepakke,kan jeg bruke den som cup-cakes røre????????????Nå er jeg spent på svar asså <3

 196. Manuela sier:

  September 6th, 2011

  Hei Kjersti, det går nok helt fint. :)

 197. kjersti aarum sier:

  September 7th, 2011

  :-) TUSEN TUSEN TAKK FOR SVARET DITT MITT I NATTAN,SENDER DEG BILDE OM JEG FÅR DEM TIL LITT FINE,SOV GODT :-) STORTAKK OG KLEM :-)

 198. Reneca sier:

  September 21st, 2011

  Hei! Hvor får man tak i corn syrup og kremortartari??? Ps. Er helt imponert over bloggen din…<3

 199. Reneca sier:

  September 21st, 2011

  Hei igjen,sendte deg noen spm.uten å lese hva de andre har skrevet…så nå har jeg fått svar!!! :) Ha en fin dag:)

 200. Elise sier:

  September 25th, 2011

  Hei hei!:) Du er alltid en inspirasjon når jeg skal bake:) Skal nå prøve meg på denne angel feather icingen, og ser at det er blandede resultater med å bruke vanlig lys sirup.. Hvis jeg dropper dette helt (fordi jeg heller ikke har funnet corn sirup), skal jeg erstatte med noe annet? Lurer også på om det er best å la cupcaksene stå kaldt i kjøleskap eller romtemperert? Skal lage dem kvelden før de skal spises..

 201. Vibeke sier:

  September 26th, 2011

  Hei Manuela! Først vil jeg bare si at jeg elsker bloggen din, og har prøvd mange av dine oppskrifter. Du gjør det enkelt for oss ved å legge til så mange bilder,og resultatene har stort sett alltid blitt bra. :)

  Du skriver at angel feather icingen kan stå til dagen etter i romtemperatur, men må den piskes opp igjen da? Eller holder den “formen” sin? På forhånd, tusen takk! :) Ha en strålende dag! :)

 202. Manuela sier:

  September 28th, 2011

  Tusen takk, Vibeke. :)
  Den holder seg nok bra uten sånn :)

 203. Cathrine sier:

  October 4th, 2011

  Hei
  Men er vanilje extract det samme som vaniljepulver?
  Dette er en super blogg som jeg får mye inspirasjon fra 😉

 204. Linda sier:

  October 6th, 2011

  KONGE..!! fikk til frostingen på første forsøk med vanlig lys sirup, jeg tok i bare 1 stor spiseskje.:D nå er den stiv og deilig. namm:)

 205. helena sier:

  October 12th, 2011

  Tusen Takk for den flotte oppskrift<3

 206. Manuela sier:

  October 12th, 2011

  bare koselig Helena. :)

 207. Tina sier:

  October 24th, 2011

  Hei! Siden mange ikke får den til,kan du ikke lage en video av hvordan du lager denne frostingen ?

 208. Manuela sier:

  October 24th, 2011

  Hei Tina, skal se hva jeg kan gjøre. 😀

 209. lise sier:

  November 4th, 2011

  Heei ;D eg veit ikkje kva kremortartari er får noke. Kan du forklare det til meg??

 210. Kristine sier:

  November 4th, 2011

  Hei Manuela. Takker for ei kjempeflott side med masser av herlige oppskrifter! Prøvde meg på denne icingen for første gang i kveld, og den ble helt herlig. Brukte 1 ts sitronessens i stedet for kremortartari og det fungerte ypperlig 😀

 211. Raquel sier:

  November 12th, 2011

  Hei Manuela, jeg har et spørsmål om angel feather icing. På din bok, står ikke kremortartari på oppskriften. Jeg bare lurer hvis det gjør ingen forskjell å bruke det eller ikke. Tusen takk :) !

 212. stine f sier:

  December 21st, 2011

  Hei!

  For en fantastisk side du har, med mye godt! Jeg ville bare si at jeg har laget denne mange ganger med lys sirup og alltid fått den til. Men denne gangen så fikk jeg det ikke til. det var min mann som leste oppskriften for meg mens jeg var på kjøkkenet og når han sa 2 ss vann stusset jeg, kunne ikke huske å ha tatt det oppi før. Men det gjorde jeg og jeg fikk den ikke stiv i det hele tatt Prøvde lenge og lengere enn lenge.hihi. Uansett måtte lage ny og da droppet jeg vannet og vips; en perfekt frosting! Ikke veit jeg hvorfor eller om jeg har hatt flaks nå; men flott ble den og mine kollegaer skal få nyte cupcakes imorgen <3

 213. Merete sier:

  January 19th, 2012

  Hei Manuela! Flott side med mye godt :-) Jeg vil gjerne forsøke å lage Angel Feather Icing og har fått fatt i ingrediensene. Men istedet for flytende corn syrup har jeg noe som heter Hi-Sweet Corn Syrup solids (LorAnn Oils), altså corn syrup i pulverform. Kan jeg bruke dette? I så fall skal jeg blande det med noe for å få det flytende? Takk for hjelpen!

 214. Anne Berit sier:

  February 2nd, 2012

  I dag lagde jeg noen utrolig gode kanel-cupcakes (egen oppskrift) og toppet de med denne frostingen!! Så utrolig god kombinasjon!! 😀 Tusen takk for oppskriften<3
  Jeg brukte vanlig lys sirup og droppet kremortartari, og jeg syntes den smakte helt himmelsk!!<3 

 215. Manuela sier:

  February 3rd, 2012

  Så glad kremmen falt i smak Anne Berit

 216. Ida H sier:

  February 3rd, 2012

  kan jeg bytte ut corn sirup med mapel sirup?

 217. Dila sier:

  February 24th, 2012

  Hei :) kan man bruke vaniljesukker isteden for extract og sitrondråper isteden for corn syrup ? bloggen din er helt råå, elsker dn bare 😀

 218. Manuela sier:

  February 24th, 2012

  Hei Dila. :)
  Desverre går ikke det for denne oppskriften.

 219. Mina sier:

  February 29th, 2012

  Corn cyrup fant jeg idag på ica. Det jeg lurer på er: hvor kjøper du vaniljeekstrakten fra? har lett i alle butikker uten hell. Virker som om det ikke eksisterer her i Norge. Er det mulig å bruke vaniljeessens istedet for ekstrakten?

 220. Elisabeth sier:

  February 29th, 2012

  Hva slags corn syrup bruker du? Kan jeg bruke Aunt Jemima original syrup? Mørk på farge :) Det ser helt fantastisk ut! Gleder meg til å prøve!

 221. Martine Hogganvik sier:

  April 2nd, 2012

  Er kremortartari det samme som “cream of tartar” ?

 222. Sivi sier:

  April 2nd, 2012

  Heisann, lurte bare på; 
  Er smørkrem omtrent det samme som icing, eller? 😛

 223. Manuela sier:

  April 2nd, 2012

  Hei Sivi :)
  Det er ikke samme sak.

 224. Stine sier:

  April 4th, 2012

  Hei, jeg bare lurte på hvor lenge du pisker den over vannbad ca? Jeg fikk ikke sukkeret til å smelte inn… Elsker oppskriftene dine, og bruker dem masse 😀 Du er så flink til å forklare!

 225. Line Ihlang sier:

  May 8th, 2012

  Hei Manuela…
  Nå kjenner jeg at blir frusteret… Har i kveld prøv å lage Angel feather icing 3! ganger, men får det ikke til… Har bare klart det 1 gang tidligere, og det var første gangen jeg prøvde. Har tidligere også prøvd fler ganger, uten hell.
  Gjlør akkurat som i oppskriften, med de eksakte ingridienser… Men alt jeg får, er en seig, tung masse…
  Hva gjør jeg feil?
  Jeg bruker en stål-bolle å piske i, over vannbadet… er det der feilen ligger?
  Hilsen “veldig frustrert! *sukk*

 226. Manuela sier:

  May 9th, 2012

  hei skjønne deg, ikke gøy å se deg frustert! det som er viktig med denne kremmen er at vannet koker først og fremst, så setter jeg bollen i vannet, sakte begynner jeg å mikse helt til sukkert er oppløst, så øker jeg farten på mikseren og mikser til det er fluffy, slar så av vannet og tilsetter vanilje og farge og mikser videre
  så er det klart.
  neste gang du lager det, ring me på mobilen, nr finner du under kontakt, så hjelper jeg deg underveis slik at det neste gang blir helt perfekt
  klem

 227. Line Ihlang sier:

  May 11th, 2012

  skal øve meg et par ganger til jeg, fantastiske Manuela… har godt tid til uken, og skal kjøpe inn masse ingridienser… Hvis jeg ikke får det til da, så ringer jeg deg og får gode råd :-)

  Hvor stor bolle bruker du til denne porsjonen? Har bollen flat eller avrundet bunn?
  Tusen takk :-)

 228. Manuela sier:

  May 12th, 2012

  Hei Line. :)
  Bruker en bolle fra kitchen aid med avrundet bunn. :)
  Bare husk å miks godt å lenge.

 229. Ingrid sier:

  May 13th, 2012

  I boken din, der står det maissirup, men går det an å bruke lys sirup i steden for?

 230. Marte sier:

  May 25th, 2012

  Har fått den til før, men rett før barnebursdagen fikk jeg det så klart ikke til :-(

 231. Marte sier:

  May 25th, 2012

  Hei !♥ Brukte lys bsirup, og det funket ikke men det har funka med mørk før, men da blir den ikke god… Prøver og redde den jeg har nå med kjøkkenmaskinen. :-)

 232. Marte sier:

  May 25th, 2012

  Hei !♥ Brukte lys sirup, og det funket ikke men det har funka med mørk før, men da blir den ikke god… Prøver og redde den jeg har nå med kjøkkenmaskinen. :-)

 233. Line Ihlang sier:

  May 28th, 2012

  Takk, Manuela. Nå fikk jeg det til, men jeg måtte lage dobbel porson, så meget mulig jeg har for stor bolle til enkel posjon…
  Selve trikset er å vispe sakte, til alt sukkeret er oppløst, tror jeg, for deretter å vispe i full fart?
  Fikk masse skryt for cupcakes med angel festher icing… nam nam

 234. Marthe sier:

  September 21st, 2012

  Hei,

  prøvde å lage denne icingen i går. Den var kjempefin og stiv da den var ferdig, men med en gang jeg tok den på cupcakes smeltet den. Lot icingen stå i kjøleskap i bolle i ca 1 time mens jeg ventet på at cupcakes skulle bli kalde, og vispet den fin og stiv igjen før jeg hadde den i pose. Ser at du har skrevet tidligere at den holder seg i 24 timer i kjøleskap; så lurer på hva jeg gjorde feil!?!

 235. Manuela sier:

  September 21st, 2012

  Hei Marthe. :)
  Tror nok du må piske kremen lengre bare. :)
  Jo mer du pisker, desto stivere blir den.

 236. Ida-Marie sier:

  September 29th, 2012

  Jeg prøvde denne frostingen og den var kjempegod!!!!!
  Pisket kanskje litt for lite…,men den ble uansett veldig god!
  er jo bare 12 år….

  jeg elsker bloggen din.Du er fantastisk flink!

  MVH:Ida

 237. ida sier:

  October 2nd, 2012

  Hei. jeg lurte bare på om det går ann og kjøpe kremortartari i vanlige matvare butikker? (til angel feather icingen)

 238. ida sier:

  October 2nd, 2012

  Hei. jeg lurte bare på om det går ann og kjøpe kremortartari i vanlige matvare butikker? (til angel feather icingen) :)

 239. Isabel sier:

  October 11th, 2012

  Hei Manuela. Jeg holder på å lage red velvet kaken til min sønns barnedåp og lurte på om dennne frostingen passer til denne kaken? Evt hvilken som passer. Har lyst å pynte den med egne roser så det må være stivt, var litt usikker på om den frostingen som hørte til red velvet blir stiv nok. På forhånd takk, og takk for super side. Den inspirerer:-)

 240. Vilde sier:

  November 27th, 2012

  Funker kjempebra som topping på kakao dagen etter, dersom ikke alt brukes opp :-)

 241. Kristina sier:

  January 16th, 2013

  Hei Manuela :) Dette er den beste icingen jeg har smakt!! Problemet mitt er at den fløt utover.. :/ Jeg prøvde å lage den to ganger, en gang med oppskrifta fra “Love Manuela”, og en gang fra “Just sweets”, men den ble tyllflytende begge gangene dsv :/ Lurer på om jeg mikset den for kort tid.. også brukte jeg flytende glukose som det står i bøkene. skal man bruke corn sirup istede?

 242. Kristina sier:

  January 16th, 2013

  Ca hvor lang tid må den mikses i og etter vannbad?10 min, eller mer 30?

 243. Manuela sier:

  January 17th, 2013

  alt fra start til finish tar 7 minutter, viktig at vannet koker når du begynner, prøv og ha bollen helt ned i vannet!
  lykke til

 244. Kristina sier:

  January 17th, 2013

  ok :) Tusen takk 😀 denne oppskriften er bare helt perfekt! Går det an å tilsette sjokolade, for å få sjokoladesmak? :)

 245. Kristina sier:

  January 17th, 2013

  Nå prøvde jeg igjen, og jeg brukte alle ingrediensene som står her, og det ble KJEMPEBRA 😀
  Tusen takk, Manuela for hjelp, og en så fantastisk oppskrift 😀

 246. Manuela sier:

  January 17th, 2013

  Så bra at du ikke ga opp, fantastisk at du fikk det til, takk for tilbake mld, klem til deg

 247. Ingrid Formosa sier:

  February 13th, 2013

  I just made this frosting tonight. WOW it blew me and the kids away…thank you. In Australia corn syrup is known as glucose syrup…same thing. Can I freeze this frosting and then re whip before using? Melbourne, Australia. Love your blog and your food styling…very inspirational xx

 248. Angel food cupcakes with angel feathering icing | born 2 bake sier:

  April 18th, 2013

  […] Oppskriften på angel food cupcakes finner du her.Oppskriften på angel feathering icing finner du her. […]

 249. Mariejo sier:

  May 21st, 2013

  Hello! I wanted to know if 1dl means 1 deciliter or it means 1cup in norwegian. I’m afraid that I might do this wrongly, since corn syrup is very sweet.
  Thanks!

 250. Emma Panayiotou sier:

  May 24th, 2013

  hei Manuela, kan du kan du fortelle meg omtrent hvor mange cupcakes denne oppskriften dekker? takk

 251. Manuela sier:

  May 24th, 2013

  kommer an på hvor mye du topper en cupcake med men i hvert fall 20 +

 252. Barbro sier:

  November 15th, 2013

  Hei Manuela
  Etter litt googling fant jeg ut at vinstein/kremotartari er også kjent som vinsyre, og det får en i de fleste velassorterte matbutikker :)

 253. Jeanette sier:

  February 28th, 2014

  Jeg har brukt vanlig lys sirup, og frostingen ble stiv den. Kjempegod oppskrift 😀

Legg til kommentar