Cupcake Heaven

Monday, September 10, 2012 19:20

(Go here to see this recipe in English.)

Hei alle sammen!

I dag fikk jeg besøk på kontoret mitt, og da måtte jeg jo lage mine gode vanilje-cupcakes med Angel Feather Icing – det er min favorittcupcake! Får jeg gjester som skal smake på noe jeg har bakt, så vil jeg lage det jeg liker aller best, nemlig disse cupcakes.

Vanilje-cupcakes med fluffy Angel Feather Icing på toppen…

Vanilla Cupcakes:

 • 3 dl sukker
 • 200 g usaltet smør
 • 4 egg
 • 5 dl mel
 • 2 ts. bakepulver
 • 5 dl kremfløte
 • 1-2 ts. vaniljeekstrakt
 • 2 ts. sponge stabilizer

 

Sett ovnen på 200 C.

Begynn med smør og sukker – miks det helt fluffy.

Tilsett et egg om gangen og miks mellom hvert egg i minst 2 minutter.

Tilsett 2 ts. med SP (sponge cake stabilizer). Det gjør at cupcakes blir saftigere og bedre.

Det fins å kjøpe hos cacas.no

Miks det fluffy i cirka 3 minutter.

Sikt mel og bakepulver i minst 3 omganger

Bland inn melet forsiktig ved hjelp av en slikkepott samtidig som du tilsetter kremfløten.

Tilsett vaniljeekstrakt.

Røren er ferdig!

Bruk en iskremskje og fordel røren mellom totalt 24 medium cupcakes, en iskremskje med røre per cupcake.

Stekes i cirka 20 minutter.

La dem avkjøles litt før du dekorerer disse herlige, myke vanilje-cupcakes med deilig, fluffy Angel Feather Icing.

Oppskriften finner du her.

Lager i dag bare en enkel swirl med en Wilton 1B tipp.

Blir så vakkert med rosa…

Disse falt i smak hos mine gjester, og ja, selv om det er mandag så skal jeg være ærlig og si at jeg spiste en jeg også…

Sukk, den smakte knallgodt!

Håper du ble fristet til å bake disse deilige cupcakes.

Ønsker dere en fin kveld videre.

Sees snart igjen! Varme klemmer fra meg til dere alle.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments

comments

Comments

comments

Comments

Du kan kommentere innlegget, eller følg opp fra din egen hjemmeside.

28 Responses to “Cupcake Heaven”

 1. Sigrid almli sier:

  September 10th, 2012

  Heisann, satt å kikket i noen av dine gamle innlegg å kom over “vanilla bean” frostingen din, men kan ikke finne noe sted for ca hvor mye det blir, eller hvor mange muffins de dekker på en måte, Skal lage en god del muffins til helgen å vil gjerne prøve ut den frostingen så det hadde vert greit å vite hvor mange porsjoner jeg må lage 😉 Må virkelig si at bloggen din er en inspirasjon, elsker den!

 2. Hobbyvimsa sier:

  September 10th, 2012

  Så nydelig og delikat ut som alltid:=)

  Gratulere med ny side!!

  Jeg har også lagd disse i kveld.I dag ble det uten frosting,
  godt det også å ikke så mektig:)I dag tok vi den sunne versjonen hi hi:)

  Nyt uken!

  Klem Linda:)

 3. Ingvild sier:

  September 11th, 2012

  Hei Mandela lurte på om det går greit å bruke pulver glutose isteden for flytende

 4. Johanne sier:

  September 12th, 2012

  kan jeg erstatte fløte med melk?

 5. Manuela sier:

  September 12th, 2012

  Tusen takk, Linda. :)
  Så koselig da!

 6. Manuela sier:

  September 13th, 2012

  Hei Sigrid , det kommer an helt på hvor mye du bruker per cupcake, men den dekker når jeg lager en rose til cirka 35 stk
  happy baking til helgen

 7. Beate sier:

  September 14th, 2012

  Hei!

  Jeg lurer på når du lager kremen ift når du skal servere cupcakene? Jeg syns den marengskremen/angel feather icing er best når den er fersk. Da er den myk, god, og glossy av utseende, men når den stivner blir den liksom litt matt og tørr å spise synes jeg. Hva pleier du å gjøre? Lager du den rett før? :)

  Beate

 8. Sigrid almli sier:

  September 14th, 2012

  Skal bare lage den “vanlige” enkle snurrebassen, men blir vel ca det samme. Tusen takk :- )

 9. Andrea sier:

  September 17th, 2012

  Hvor var det du kjøpte de store “spanna” med SP?
  Klem Andrea :)

 10. Anniken sier:

  September 18th, 2012

  Elsker Cupcakes, elsker rosa så dette var jo supert!

 11. Manuela sier:

  September 18th, 2012

  Tusen takk, Anniken. :)

 12. nuray sier:

  September 19th, 2012

  Hei, når man skal ha annen smakstilsetning enn vanilje, når skal man ha det i røren. Da tenker jeg på f. eks. kakao. sjokolade frukt osv. Du skriver usaltet smør på dine oppskrifter, kan jeg bruke vanlig smør / margarin. Det er så mange oppskrifter jeg vil gjerne prøve, blir helt frista. Jeg spør før jeg begynner å bake, lykkes kanskje bedra da.

 13. Manuela sier:

  September 19th, 2012

  Hei Nuray jeg bruker bare usaltet meirerismør aldri magarin, happy baking

 14. nuray sier:

  September 19th, 2012

  ok, takk skal du ha. Skal prøve banan cupkakene idag .

 15. nuray sier:

  September 19th, 2012

  Hei igjen, du skriver forvarmet ovn 180 grader i ca 20 min. Jeg ser ingen steder hvilken rille vi skal sette brettet i, jeg har ikke muffinsbrett, jeg bruker bare cupkakeformer av papir. Ha en fin dag

 16. Manuela sier:

  September 19th, 2012

  Hei Nuray altid i mitten om ikke annet står der, du burde bruke muffinsbrett så mye enklere
  ha en fin dag du også

 17. Nuray sier:

  September 23rd, 2012

  Hei! Jeg har laget banan cupkakene, vanilje cupkakene og angel frostingen, men resultatet ble ikke bra. Banana cupkakene ble tunge, vanilje cupkake-røren ble veldig tynn og cupkakene ble ikke gode. Frostingen ble ikke så fluffy og god, den ble litt seig og veldig søt, de holdt seg ikke.Hva kan jeg gjøre? Jeg har prøvd å finne oppskriften til vanilla-bean frosting uten hell, den er det vist ikke glukose i.

 18. Elise sier:

  September 23rd, 2012

  Hei Manuela! Jeg leser bloggen din jevnlig og har vært på kurs med deg på Hos Naboen-cafe i Gjedrum! :) På dette innlegget om dine vanilla-cupcakes tror jeg det er en liten skrivefeil i oppskriften, det står nemlig 5 dl fløte, og i de andre oppskriftene på vanilla-cupcakes står det 3 dl :) jeg baker disse ofte og begynner å huske oppskriften nå! Ville bare si ifra :) :) Sitter å spiser en nå, med Angel Feather Icing på! Nydelig!! Stor klem fra meg

 19. Manuela sier:

  September 23rd, 2012

  Hei Elise, det stemmer men dette er en ny variant cupcakes der bruker jeg 5 dl melk, eller fløte eller vaniljesaus, så det stemmer
  Takk for sist forresten, håper alt er bare med deg , kos deg med angel feather icing
  klem

 20. Cecilia sier:

  October 10th, 2012

  Vilken fantastiskt härlig blogg du har! Cupcakesen är underbara! Besök gärna min bak-och matblogg. http://www.homemadestockholm.com :)

 21. Silje sier:

  November 14th, 2012

  Heisann, disse skal jeg bake:) Men, er de like gode dersom jeg baker muffinsene en dag før, også lager jeg frostingen samme dag?

 22. Eda sier:

  January 12th, 2013

  Hi,
  what is “dl” which is in the reciepe? Is it decilitre? Is it okay if we don’t use SP? 

  Thanks,

 23. Mina sier:

  February 14th, 2013

  Hei, jeg lagde cupcakes med din oppskrift ovenfor, men min røre ble veldig løs, så jeg måtte tilsette mer mel enn det du har i oppskriften. Jeg ser at du i en annen grunnoppskrift på cupcakes har 7dl hvetemel og ikke 5 som i denne, men i denne har du SP og ikke i den andre. Vet du hvorfor min ble så løs? På forhånd takk, og jeg elsker bloggen din! :) 

 24. Elli. M. B sier:

  March 20th, 2013

  Må man ha i Sp?

 25. Diana sier:

  April 14th, 2013

  Hei lurte bare på om jeg kunne halvere oppskriften på cupcakes og angel feather icing?  Kan jeg bruke melk isteden for fløte?

  Håper på svar

 26. Diana sier:

  April 15th, 2013

  Hei lurte på om jeg kunne halvere oppskriften på cupcakes og angel feather icing?
  Kan jeg bruke melk isteden for fløte?

 27. margit eriksen sier:

  April 16th, 2013

  Hei!
  Synest du har ei flott heimeside og leser ofte her. Men – nå har eg laga denne oppskriften to gonger, og begge ganger like mislykka! Har fulgt oppskriften til punkt og prikke – har brukt k-spade, like fullt faller de ned på midten og blir litt sånn “pudding” ! Er det fløyten som gjer dette? Ser andre oppskrifter har langt mindre fløte eller melk… Har kasta kakene kver gong,….

 28. Jag sier:

  May 11th, 2013

  Vad är sp? :)

Legg til kommentar