Hello everyone, I hope you are all well!

This dessert is quick and easy to make, but oh so good!

Here is the recipe, enjoy!

Easy fruit dessert:

 • 7-10 oz. (200-300 g) fresh berries and chopped fresh fruit
 • 2 tablespoons regular sugar

 

Preheat the oven to 350 F (180 C).

Sprinkle the sugar over the fruit and stir to mix. I used apples, raspberries and cherries here.

Use the fruits and berries of your choice.

Divide the fruit mixture between 4 small dessert bowls.

Topping:

 • 1 1/2 cup (150 g) oats
 • just under 1/2 cup (100 g) butter, softened
 • just under 1/2 cup (50 g) all-purpose flour
 • 1 teaspoon ground cinnamon
 • 2/3 cup (135 g) brown sugar

Put all the ingredients into a bowl and mix well. Use your fingers to crumble in the butter.

Divide the oat mixture to the 4 dessert bowls, on top of the fruit.

Bake in the preheated oven for about 30 minutes.

Done! This dessert is best when still warm from the oven.

Serve with some ice cream, whipped cream or vanilla custard. Decorate with a cherry on top, if you like.

So easy to make, and so good to eat… I hope you are tempted to try!

Hugs from me to you.

 

 

 

 

15 Comments

 1. Mmmm,denne skal  jeg lage senere i dag,helt sikkert!Du er så flink Manuela :-)Gleder meg til de nye bøkene dine kommer:-)Klem 

 2. Kjenner jeg legger på meg bare jeg leser bloggen din 😀
  Nå har jeg testet ut flere oppskrifter i boken din, og jeg elsker de alle 😀 Det eneste som kanskje er litt dumt, er at porsjonene er så store. Fransk sjokolademousse holdt til 4 mennesker i 3 dager 😉 Tenkte jeg skulle lage vaniljepudding i løpet av uken, så jeg lurte på om oppskriften er like stor?

  • håper du har koset deg i 4 dager Lene, har selv en stor familie slik at det jeg er vant a lage store oppskrifter, men skall ta hensyn til det framover, du kan ta halvparten til vanilje da det er ganske så mye

 3. Nå ble jeg fristet. Dette så herlig ut. Håper du har det bra, utrolig at du har skrevet flere bøker til nå. Denne suksessen fortegner du. Du som jobber så hardt 🙂 

 4. Hei, Manuela!
  Først og fremst må jeg si at du virker som ei utrolig flott dame, og så flink som du er. Har brukt en del av oppskriftene dine her inne, og nå tenker jeg å bruke noen til dåp om en måneds tid. Jeg tenkte det var lurt å lage ei kake som var grei å lage dagen før, eventuelt også pyntes dagen før sånn at det er bare å ta den med til selskapet. 
  Jeg har veldig lyst til å lage en fin og stor kake, helst ikke en “vanlig” og kjedelig ostekake for eksempel. Så tilbake på at du lagde en sånn “simple ice-box cake”, og tenkte at denne kunne være grei å lage, MEN jeg vil ikke ha den med kremfløte rundt. For lenge siden lagde du en red velvet kake med superfine roser av ostekrem på toppen og på skrått nedover kaken, samt dekte du kaken med bringebær på toppen. Jeg har så lyst til å imponere med en så fin kake, men lurer på om ostekrem er godt på den “simple ice-box cake” eller om jeg burde ha en annen krem? OG, kan den kaken tas opp av frysen og stå i kjøleskapet over natten før den serveres?
  Samtidig blir jeg usikker på om det finnes ferske bringebær i butikkene midt i september, og da tenker jeg at jeg kunne pyntet en kake med angel feather icing, for da kan jeg farge kremen blå også, siden vi har gutt 🙂 Den prinsessekaken du har liggende her, med angel feather icing, holder den seg i kjøleskapet over natten uten krem, sånn at jeg kan sprøytepå krem samme dagen? 
  Vet at dette ble litt langt her, emn håper du har tid til å svare:) Hadde også vært fint om du har noen tanker rundt dette, om du har noen tips til hvilke kaker jeg kunne lagd, med hvilke kremer og pyntemåter!  Må si at jeg elsker litt mektig bringebærsmak, sjokolade og krem i det hele tatt(men er ikke noe glad i bare vanilje på en kake alene).
  Mvh Christine

 5. Så og hørtes ut som en veldig god og frisk dessert.
  Gratulerer med 13 åringen.Tiden flyr avsted og snart er alle unger store.Godt jeg har igjen en på snart 8:) , ei frøken er konfirmant til våren igjen og den andre frøkna er snart 19,eldste gutt ble 20 i sommer.Men vi holder oss jo like unge da;)

 6. Synnøve :) Reply

  http://passionforbaking.net/blog/2011/08/03/vintage-cake/
  Hei skal lage denne kaken i morgen ettersom jeg har fått mye nytt utstyr idag, og lurer på om jeg kan erstatte fløten med melk? vanligvis ville jeg fulgt oppskriften til punkt og prikke men har desverre ikke tilgang til bil i morgen..og om det ikke går å erstatte fløten med melk, kan man bare “droppe” fløten da? 🙂

 7. Synnøve :) Reply

  og hvilken effekt har natronet? er ikke helt sikker på om jeg har det.. går det an og eventuelt droppe/erstatte det?

 8. Dette så utrolig godt ut!  Forresten, jeg har kjøpt kondensert melk fordi jeg husker å ha sett det i en oppskrift du la ut på bloggen for en tid tilbake. Men nå kan jeg ikke huske hvilken, og vetderfor ikke hva jeg skal bruke den til. Kan du kanskje hjelpe meg? 🙂 Ha en fin dag!

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

USANorway