Contact me

4

You are welcome to contact me if you have any questions.

Send me an e-mail and I’ll reply as soon as I can!

info@passionforbaking.net or manuela@passionforbaking.net

Advertisement related e-mails: info@passion4baking.com.
If you would like your ad on this site, click here: Passion4Baking.

You will also find passion4baking on Facebook, Instagram and Youtube.

Manuela Kjeilen
Passion4baking AS
Vålerveien 1148
1591 Sperrebotn

0047-95 79 44 43
0046-70 9204321

info@passion4baking.com
www.passion4baking.com
Facebook
Instagram

435 Comments

 1. Hei Manuela! Jeg lurer på om du skal ha noen cupcake kurs i Oslo iløpet av våren og eventuelt når? Kunne tenke meg å gi bort en “kursbillett!” i julegave til en venninne og lurer på hva prisen er pr person?
  Takk for en inspirerende blogg! Mvh, kristin.

 2. Kan ikke du pynte et pepperkakehus?? Trenger inspirasjon! Du er utrolig flink, har prøvd flere av dine oppskrifter;)

  • Hei Julie,
   Jeg får se hva jeg får tid til å gjøre under desember. Kanskje blir det pepperkakehus denne gangen.

 3. Jeg la inn ett innlegg her ang. spørsmål om enkelte ting i boken din som aldri ble godkjent og kom aldri opp på siden her. Skulle gjerne hatt svar.

 4. Heeey, Ik ben op je site gekomen via je vader…Ik stopte een snoepje in mn mond en toen begon die hele verhalen te vertellen,dat jij dol was op dropjes enzo hahahah, En toen vertelde die over jou passie,, en dat je toen bent begonnen met deze site enzo… Dus ik was wel erg nieuwschierig!! maar jij hebt zeker heel veel talent hier voor zeg!!!! echt heel mooi wat je allemaal bakt, en je site zier er geweldig uit zeg!!!!!
  heel veel suc6 er verder mee!!! leuk dat ik je site heb gezien!!. alleen die taal kan ik niet lezen hoor
  Liefs Esther

  • Hallo Esther, ja dat is mijn vader erg trots op zijn dochter den ik! ja inderdaad ben ik dol gek op drop! krijg er nooit genoeg van!
   Je kan google translate gebruiken om het naar het nederlands te doen!
   Prettige kerst!
   Liefs van Manuela

 5. Fikk boken din i julegave! Den er bare helt super, får inspirasjon bare av å se boken nå! Det er fantastisk bra at den inneholder hvordan man kan pynte cupcakes og hvordan man kan lage hjemmelaget pynt! 😀

  Tusen, tusen takk for all inspirasjon du gir! 

  Store klemmer fra Christina!

 6. Heeey,
  ja hij is inderdaad heeel trots op je..:-)

  Ja ik heb je site in het Nederlands gezien,echt heeel mooi!! ,en dat is toch wat makkelijker te lezen….
  jij ook een fijne kerst!! Liefs Esther

  • Bedankt Esther, mijn vader vondt het leuk toen ik zij dat je efe bij me blogg lang bent geweest!
   happy new year
   hugs

 7. Hey, you I tried to make frosting for a cake and the frosting just rant of the cake.. What should I doo?!?!?! happy new year <3

 8. Jeg vil bare si at dette er en utrolig fin blogg 🙂
  Fikk også boken din i julegave og ble kjempeglad siden jeg virkelig ønsket meg den. Den var til og med bedre enn forventet 😀 Flere som har sett i den og ønsker den seg nå 😉

 9. I love your blogs its a pitty i can not read it but i use the translator of Bing but he doesnt translate everything.

  I hope you will do this for years i will read this for years! Go for it i’m a fan!

 10. Hei Manuela!

  Vi er tre elever fra Oslo Private Gymnasium, og vi har sendt deg en mail angående et prosjekt vi har i media, og håpet virkelig at du kunne svare på noen spørsmål! Håper du har tid til å svare på mailen vi har sendt deg.

  Vennlig hilsen Sara, Peder og Thea

 11. Hei Manuela. :O) Jeg har forsøkt å melde meg på kurs i Asker/Bærum søndag kl 18-21, har ikke fått svar ennå. Sendte deg mail i forrrige uke. Ser nå på kursoversikten at det ikke står noe om kl 18-21 lenger. Betyr det at kurset ikke blir noe? Veldig glad for svar. Kan du si noe om hvor mange ledig plasser det er igjen på januar kursene?
  Med vennlig hilsen Anette som har veldig lyst til å lære dette :O)

 12. Hei hei Manuela 🙂 Jeg må bare si at jeg er utrolig glad i bloggen din. Har nettopp skaffet meg boken din, og jeg elsker den. I dag har jeg prøvd meg på Vintage cake for andre gang, men den blir bare flat. Jeg skønner ikek hva jeg gjør galt. Jeg har prøvd å følge oppskriften så godt jeg kan. Har du noen tips?

 13. Hei Manuela! Har fulgt med bloggen din siden starten, og fikk boken din i julegave.. Kjempefint og utrolig inspirerende! Jeg lurte på om du har noen oppskrifter å anbefale til en med diabetes?
  Du får ha en fortsatt fin dag! 🙂

 14. hei dere har så stilig hjemmesidet den er super fin
  men det jeg lurte litt på hva er best å ha når man skal starte og bake uten om steikovn og mikser

  • Tusen takk for det Monica, den kjøpte jeg hos bagerenochkocken.se se annons på min side så ser du den

 15. Heia. Jeg har vært på kurs hus deg og baker masse, Jeg har så lyst å bestille meg noen stilige og vakre forkler. Hvor kjøper jeg dem? har du noe å anbefale? ser at du har mange flotte.

  Vennlig hilsen Grete

 16. Hei. Jeg lurer på om du har noen helt melkefrie oppskrifter du kan dele? Gjerne kaker og gjærbakst.

 17. Hallo Manuela, wat een mooie site met ontzettend lekkere recepten! ik kwam erop door een Noors vriendinnetje.

  succes met je site.
  vriendelijke groet,
  Marjan

 18. Hei Manuela!

  Jeg elsker bloggen din og alle ideene dine er veldig inspirerende. Jeg har selv prøvd ut noen oppskrifter og er kjempefornøyd :D. Jeg lurte på om du hadde en ide eller oppksrift inspirert av FREIA Påskeegg som er ute i butikkene nå. Jeg elsker kremen og vil gjerne lage en dessert som ligner i smaken.

  Tusen takk og fortsett med det gode arbeidet 😉

 19. Cecilie willumsen Reply

  Hei
  Jeg forsøkte meg på din utrolig lekre Lemon loaf fra Starbucks – ble ikke helt vellykket og lurer på hva jeg gjorde feil. Mulig det ble i overkant mye med saft fra tre hele sitroner i røren? Den ble liksom helt fuktig og tung….

  Når du angir temperaturer på steking, bruker du varmluft, eller ordinær over- og undervarme?

  Håper du kan gi meg et tips eller to – slik at jeg kan lykkes bedre neste gang;-)

 20. Marianne Furuhaug Reply

  Heia Manuela:)Jeg lurer på hvilken størrelse du har på din Diamond Rollingpin fra The cake decorating company:)Klem til deg og god helg.

 21. Mina Ræge Reply

  Heisann! Jeg lurte på om du kanskje hadde lyst til å besøke lille kjedelige Ås og friske opp med herlige cupcakes! Har alltid hatt så lyst til å lære meg det! Klart det en gang, men i dag da jeg skulle det igjen ville ikkenfrostingen stivne.., skjønte ingenting, tilsatte mer og mer.. 
  Mvh 

 22. Hej Manuela! Ville bara flika in och tacka dig för din blogg, har suttit i några timmar och gått igenom alla dina 93 blogg sidor! Jag är utbildad kock och har jobbat i Guadeloupe, Korsika och Belgien. Alltid hållt på med mat men faktiskt ännu mer med bakning. Jag tror du precis har återupplivat bakningen jag höll på med när jag var yngre! kan inte vänta tills jag får börja med detta igen! Tack från Göteborg!

 23. Hei, jeg simpelthen elsker bloggen din og alt det rosa. Jeg omgir meg med det hver dag selv. Det jeg lurer på er hvor jeg kan få tak i kitchenaid sine kjøkkenredskaper i rosa. Ser at du har dem på flere av bildene her inne. Jeg tester ut flere av oppskriftene dine, til familiens store sorg. Det er ingen som kan holde seg unna 😉 det smaker himmelsk. Jeg likte ikke cupcaces før. nå lager jeg det til stadighet. Tusen takk for en herlig blogg :-))

 24. Heia, jeg har blitt utrolig inspirert av bloggen din og alt det gode du lager 😀 skal lage Lions House Rull i morgen, som pizza ruller ^^, jeg lagde kromkake her om dagen, men fant ingen oppskrift på det  her, så lurte på om du har en egen oppskrift på det også som du ikke har lagt ut? 🙂 Og om du kunne kanskje kunne skrive hvor mange det blir ut av når du lager boller, rundstykker osv ca 🙂 
  Tusen takk for en kjempe fin og inspirerende blogg 😀

 25. heisan, jeg lurer om du har mulighet å svare meg på noen praktiske spørsmål ?? Jeg har tenkt å bake cupkakes og kanskje cakepops til min vennines bryllup.. Jeg må lage det torsdag, og frakte det noen mil.. kan lage eventuell pynt å utføre pyntingen lørdagsmorgen .. Så for meg å lage frostingen ferdig i sprøyteposer til cupcakene og pynte den på morgenen. Er dette mulig tror du ?? Hva holder seg best ?? sjokoladecupcakes er vel noe som holder seg godt.. Håper du får tid til å svare meg ::: ))) herlig blogg du har

 26. Ninni Roald Reply

  Det er “Den store vaffeldagen” i dag. Noen herlige tips?

 27. Gunn Elin Ness Reply

  Vet du om The English Shop sender varer til Norge? Var mye interessant der..:-)

 28. Hei sann! Fikk boken din til fødselsdagen min…jeg har brukt den som bare det. Alle liker oppskriftene og jeg har fått prøvd meg på mye nytt i det siste. Har nå et lite spørsmål om du eller noen andre her kunne svare…jeg har pleid å trekke kakene mine med marsipanlokk, mashmallow fondant eller vanlig frosting…men nå skal jeg prøve med på sukkerpasta…i oppskriften på nettet skal man bruke gelatinplater…er det mulig å bruke pulver i stedet? blir det noe forskjell? og gjør det noe om man bruker fruktgelatin? skal lage en sjokoladekake til en babyshower….håper du kan hjelpe :0)

 29. Hei! Super blogg du har Manuela! 😀
  Jeg har prøvd å lage rosa macarons flere ganger nå, men de blir ikke rosa, men beige-aktige.. Har prøvd med mindre farge, mer farge osv.. Skjønner ikke hvorfor jeg ikke får de til!!  Noen forslag? Setter stor pris på svar! 😀
  Stor Klem

 30. Du, vet du om noen butikker i London hvor de seller mye cupcakes ting som muffinformer pynt strøssel eller noe? ^^

 31. Hei! 
  Om du har tid, kan du ikke legge ut en oppskrift på kokosboller? De er så dyre i butukken, og sikkert mye bedre hjemmelagd 🙂

  Stå på! Bra blogg 😀

 32. Hej Manuela !

  Er meget glad for din blog, super god inspiration !

  Jeg kommer fra Danmark og har i dag fejret min 18 års fødselsdag med hele seks af dine kager !! De smagte fantastisk, tusind tak for alle opskrifterne 🙂

  Knus Anemone

 33. Fauzia Hussain Reply

  Hei, et spørsmål angående franske makroner. Jeg ser både i din blogg og ellers på nettet finnes det to typer oppskrifter. En med sukkerlake og en uten. Hva er forskjellen på smak og konsistens på disse. Må si er litt uproft så tør ikk helt de oppkriftene med sukkerlake. Takk for svar og råd:) god helg! Mvh Fauzia 

  • smaken er nesten helt likt, syns den med sukkerlakke blir mer perfekte en den andre…ikke vær skremt av å lage macaroner det er bare å teste deg fram det er da du lærer, lykke til

 34. Heiii Manuela 🙂
  Jeg er 15 år og jeg elsker bloggen din!! <3 Til bursdags gave som var den 12 mai så fikk jeg boken din. Jeg bare elsker boka. Jeg blir så fasinert av bloggingen din og det du har skrevet i boka. Når jeg blir stor så har jeg selv bestemt meg at jeg skal bli konditor. Jeg bestemte meg det når jeg var 4 år.

  MVH Julie Clausen

  • Så skjønn du er Julie, så koselig at du vill bli konditor, dream Big Julia
   stor klem fra meg

 35. Hej!

  Vet du var man kan finna filodeig i Norge någon plats? Har sökt en del på Kiwi, Coop Mega, och Bunnpris men inte funnit det någonstans där. Tack för en otroligt proff blogg!

 36. Hola Manuela,
  Hacia tiempo que no conocia un blog tan completo y profesional. Soy brasileña y vivo en España. A mi siempre me encantó los pasteles, estoy con la boca llena água solamente por mirar todo lo que haces con tanto cariño. 
  Me encantaria aprender, pero lo tengo dificil, pues estamos lejos :O)
  Asi que te doy la enhorabuena y mucha suerte, sigas asi y llegaras mas lejos todavia
  Otra pregunta: donde comprastes las ollas? que colores mas guapos, estoy enamorada
  Besos desde Asturias-España

 37. 12 år gammel gutt Reply

  Hei! Jeg lurte hvordan går det ann å lage farger som rosa og andre uten konditorfarge siden jeg ikke tåler det?

 38. Hei, Manuela!
  Tusen takk for flott kurs i Stavanger i vinter! Jeg har forsøkt å få tak i farger fra Americolor uten hell- Hvor får du tak i det?
  Mvh Tanja 

 39. Hei, kommer det fler bøker fra deg? Har laget mange kaker og cupcakes fra boka du har utgitt 🙂

  Janne

  • Hei Janne,
   Jeg har to bok prosjekter på gang og de kommer å publiseres i begynnelsen av oktober begge to.
   Koselig at du har fått bruke boken Love Manuela hittils 🙂

 40. Å, så bra. Nå gjorde du dagen min litt lysere :). Gleder meg masse, møtte deg når du hadde boksignering på Oslo City samme dag som Love Manuela kom ut. Vil jo gjerne ha signert eksemplar denne gang også, så jeg lurte på om du vet om det blir boksignering denne gang også? Klem

  • Hei Janne, ja det blir boksignering med start i Oslo City akkurat samme måte som sist, men premie og alt…
   Gleder meg å hilse på deg
   klem

 41. Hva slags type bøker blir det? Regner med at det er en eller annen form for bakebøker 🙂 men har du noen planer om å gi ut en bok mer rettet mot middager etc? Janne

 42. Hei Manuela ! Jeg skal feire bursdagen min i morgen og tenkte at jeg skulle prøve ut en kake eller noen cup cakere fra din blogg. Men jeg har et litte problem, den ene vennina min er alargisk mot mel og melk. Er det noe jeg kan gjør ? 🙂 Jeg elsker bloggen din ! 😀

 43. Hejsan! Först vill jag säga (skriva) att jag älskar din blogg! Men min fråga är om din senaste bok kommer översättas till svenska? Underbart med en blogg som man blir så inspererad av och sugen på att baka (framförallt äta!) Tack på förhand! / Malin

  • Hei Malin, koselig at du spør, tenker du på den første eller på dem andre 2 som kommer i Oktober, vet at den første kommer ut på svensk snart
   p.s koselig at du elsker min blog
   kram

 44. Åh vad roligt (koseligt)!! Tack så mycket för ditt snabba svar!! Då kan jag snart införskaffa mig din bok! TOPPEN! Kram

 45. Hei<3
  Jeg er ei jente på 15. Idag bakte jeg "starbucks lemon pound cake" fra love Manuela. Det gikk ikke så veldig bra… Da jeg var ferdig med deigen var den helt flytende nesten som vann. Så jeg tok dobbel porsjon mel, bakepulver, natron og salt. Da var deigen som en tykk vaffelrøre. Etter å ha stekt i en time(skal steke i 45 min), var deigen fortsatt fuktig og deigete på innsiden. Jeg skjønner at det ikke var så smart å tilsette mere mel, men det føltes ikke helt riktig at deigen var så tynn som den var. 
  Er det noen som kan gi meg tips om hva jeg gjorde feil så hadde det vært fint<3

  • hei Helene så leit at du ikke fikk det til, røre er flyttende det skall være slik, om du ser oppskriften her på bloggen så kan du lese andre sine kommentar på samme kake,
   man skall holde seg til oppskriften for sammen resultat.
   klem

 46. Alva Kjellén Reply

  Hei! Jeg smakte en fantastisk Lemon poppy muffin på starbucks. Lurer på om du har en slik oppskrift? Tror at den er laget m marmelade 🙂 hilsen alva 

 47. Hei.
  jeg lurer på om det skal bli mulig å kunne printe ut oppskriftene dine, uten å få med alle bildene ? det blir litt mye å printe ut 40 sider pr oppskrift 😉

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

USANorway